Böyle giyinmek daha zayıf gösteriyor: Ünlülerin uyguladığı taktik!

Böyle giyinmek daha zayıf gösteriyor: Ünlülerin uyguladığı taktik!
Giyinirken seçtiğiniz kıyafetler sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterebildiği gibi, sizi olduğunuzdan daha zayıf da gösterebilir.

Son dönemlerde kilo aldığınızı düşünüyorsanız ve aynaya baktığınızda bu durum moralinizi bozmaya başladıysa daha zayıf görünmek için giyinirken bu taktikleri kullanabilir, görünümünüzü bir diyetle düzeltene kadar aynaya bakarken moralinizin bozulmasına önleyebilirsiniz.

KIYAFETLERİN GÜCÜNÜ KULLANIN

Giyinirken seçtiğiniz kıyafetler sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterebildiği gibi, sizi olduğunuzdan daha zayıf da gösterebilir. Uygulayacağınız küçük taktiklerle büyük büyük değişimlere sebep verebilir ve etrafımızdakileri şaşırtabilirsiniz.

BOL KESİMLERDEN UZAK DURUN

Bol kıyafetler tercih etmeyin. Başka bir değişle dökümlü kıyafetler giymek sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterecektir. Kesimi sebebiyle kıyafetin üzerinizde durusu moralinizi ayna karşısında bozabilir. Kıyafetlerinizi mümkün olduğunca alt bedeniniz içine sokmak giydiğiniz bluz kazak ya da tişörtü daha dar göstermek bedeninizi daha formda gösterecektir.

RENKLERİ ES GEÇMEYİN

Öte yandan giydiğiniz kıyafetin renginde önem arz ediyor bazı renkler daha zayıf görmenizi sağlayabiliyor özellikle siyah, krem bordo renkleri size olduğunuzdan daha hafif bir görünüme kavuşturuyor.

AKSESUAR EKLEYİN

Şık takılar da giymenizin bir parçası, kıyafetlerinizi bir aksesuarla tamamlamak boynunuzu daha ince gösterecek kemiklerinizi daha belirginleştirecek takılar tercih etmek vücudunuzu şekilli göstermenin alternatif bir diğer yolu olarak ön plana çıkıyor

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.