Boynu ve ayaklarından bağlayıp darp edilmişti 'Şoke eden ifade ortaya çıktı

Boynu ve ayaklarından bağlayıp darp edilmişti 'Şoke eden ifade ortaya çıktı

KADES üzerinden gelen ihbarla şoke edici bir durumla karşılaşılmıştı. Soner Başkan'ın ifadesinin detayları ortaya çıktı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden gelen bir ihbarla harekete geçen jandarma ekipleri, şok edici bir olayla karşılaştı. Melek Başkan'ı, eşi Soner Başkan tarafından boynundan ve ayaklarından iple bağlanmış halde darbedilmiş olarak buldular.

OLAYIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Melek Başkan'ın başına gelenler, eşi Soner Başkan'ın ifadesiyle aydınlatıldı. Soner Başkan, eşinin kendisine yönelik "çingene" sözleri üzerine sinirlendiğini belirterek, Melek Başkan'ı üç kez tokatladığını ve ardından boynundan ve ayaklarından bağladığını anlattı.

51231425-bmif-cover.jpg

Evdeki kabloları kullanarak eşini salonda bir kanepenin üzerine oturttuğunu ve acı çekmesini izlediğini dile getirdi. Melek Başkan'ın yemek ve su isteğini ise geri çevirdiğini ve sigara içme isteğini de karşılamadığını söyledi.

Melek Başkan'ın hastaneye kaldırılmasının ardından Soner Başkan hakkında şikayetçi olmasıyla Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Soner Başkan, 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'Tehdit' ve 'Kasten yaralama' suçlarından tutuklandı.

51214-z3am-cover.webpSoner Başkan, savcılık ifadesinde olaydan yarım saat sonra evden ayrıldığını ve geri döndüğünde jandarma ekiplerinin evinin önünde olduğunu belirtti. Yaptıklarından pişman olmadığını dile getiren Soner Başkan, eşinin kendisini sinirlendirdiğini ve bu nedenle olayın yaşandığını savundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.