Bunu yapan sürücüler tir tir titreyecek! 81 ilde istisnasız uygulanmaya başladı

Bunu yapan sürücüler tir tir titreyecek! 81 ilde istisnasız uygulanmaya başladı

Trafikte bunu yapan sürücülerin gözünün yaşına bakılmayacak. Araçları trafikten men edilecek veya para cezası verilecek.

Türkiye genelinde trafik denetimleri artırıldı. Özellikle o hatalara ceza yağmaya devam ediyor. Son dönemlerde Türkiye'de trafik kazalarında yaşanan artışa karşı önlem olarak trafik denetimleri ülke genelinde sıkılaştırıldı. Trafik polisleri, denetimlerde kurallara uymayan sürücülere para cezaları uygularken bazı araçları da trafikten men etti.

thumbs-b-c-48b16154a1874bf85dab937cded924a4.jpg

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetim Şube Müdürlüğü, 24-27 Temmuz tarihleri arasında Güzelyurt Mahallesi’nde düzenlediği denetimlerde, 158 araç ve sürücüyü kontrol etti. Denetimlerde, 7 araca abartı egzoz kullanımı nedeniyle, 22 sürücüye kasksız motosiklet kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan ceza kesildi.

Ayrıca, diğer trafik ihlallerinden dolayı 30 sürücüye de ceza uygulandı. Toplamda, 67 araç sürücüsüne 231 bin 165 TL idari para cezası verildi ve 14 araç trafikten men edildi.

trafik-cezasi-icin-arac-durduran-polis.webp

TÜRKİYE GENELİNDE SIKI DENETİM

Manisa'daki denetimlerin ardından, Türkiye'nin birçok ilinde de trafik ekipleri araçları kontrol etti. Kurallara uymayan araç sahiplerine trafik cezaları kesilirken, bazı araçlar trafikten men edildi. Ekipler, trafik denetimlerinin sıkılaştırılacağını duyurarak, tüm ehliyet ve araç sahiplerini trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.