Burada tapusu olan paraya para demeyecek. Akın akın geliyorlar

Burada tapusu olan paraya para demeyecek. Akın akın geliyorlar

Pandemi dönemi sonrası taşınmaz fiyatlarında yaşanan büyük artış, konut yatırımcılarının tercihlerini de değiştirdi.

Türkiye genelinde enflasyon ve yükselen kredi faizleri, konut alımını zorlaştırırken, yatırımcılar alternatif bölgeleri değerlendirmeye başladı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), faiz oranlarını yüzde 50 seviyesinde sabit tutarken, arsa ve konut fiyatlarının şehir merkezlerine göre daha uygun olduğu bölgeler öne çıktı. Bu çerçevede yatırımcıların ilgisi, fiyat avantajları nedeniyle özellikle belirli kentlere kaydı.

İZNİK YATIRIMCILARIN İLK TERCİHİ OLDU

Bursa'nın İznik ilçesi, bu dönemde yatırımcıların gözdesi haline geldi. Tarihi ve doğal güzellikleri ile tanınan İznik, aynı zamanda uygun fiyatlı arsa ve konut satışlarıyla da dikkat çekiyor. Bursa dışından gelen yatırımcılar için de cazip bir seçenek oluşturan İznik, son dönemde emeklilerin yaşamak için tercih ettiği ilçelerden biri olarak öne çıkıyor.

422951.jpgGayrimenkul sektörü temsilcilerinin değerlendirmelerine göre, İznik'in çevresindeki büyük illere yakınlığı ve göl kıyısındaki doğal güzellikleri, bölgenin yatırım yapılacak yerler arasında en sık tercih edilmesinin sebeplerinden.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.