Bursa Nilüfer'de at arabasıyla kablo hırsızlığı

Bursa Nilüfer'de at arabasıyla kablo hırsızlığı

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Alaaddinbey Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, at arabasıyla gelen iki hırsızın rahat tavırları dikkat çekti. Olay, 624. Sokak üzerindeki bir dükkanda meydana geldi. Görüntülerde, hırsızların önce çevreyi kolaçan ettikleri, ardından çevrenin sakin olduğunu görünce işe koyuldukları gözlemlendi.

aw230754-05.jpg

Bir hırsız kapıyı zorlayarak açarken, diğeri at arabasını dükkân kapısına yanaştırdı. İçeri giren hırsız, dükkânda bulunan kabloları dışarı taşıyıp at arabasına yükledi. Hırsızlar, işlerini bitirdikten sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

aw230754-04.jpg

Bu rahat tavırları ve at arabasıyla gerçekleştirdikleri hırsızlıkla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı. İş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Bu tür olaylar, toplumda güvenlik endişelerini artırıyor ve iş yerleri için ek önlemlerin alınmasının önemini ortaya koyuyor.

aw230754-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.