Çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi

Çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi

Sason ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde, zihinsel engelli bir kızın çakmakla oynarken çıkardığı yangın, büyük bir felakete neden oldu.

Olayın meydana geldiği ev sahibi Güler Şahin, yangının engelli kızları tarafından çıkarıldığını belirterek, "Kızım evi yaktı. Eşim onu kurtarmaya çalışırken yanıklarla dolu bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Evdeki tüm eşyalarımız tamamen kül oldu. Artık hiçbir şey kullanılamaz durumda" dedi.

Nesip Şahin ise kızıyla birlikte oturdukları sırada kızının çakmağı alarak evi tutuşturduğunu ve yangının hızla yayıldığını anlattı. Kızını kurtarmak için büyük çaba harcadığını ancak yüzünün yanarak yaralandığını söyledi. Yangın sonrasında itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen evin kullanılamaz hale geldiğini ifade etti.

Sason Belediye Başkanı İrfan Demir, olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda, yangında baba Nesip Şahin'in kızını kurtarmak için kendi sağlığını hiçe saydığını vurgulayarak, "Bu aile için elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Allah'tan can kaybı olmadı ancak maddi zarar büyük. Yangın sırasında gösterdiği cesaret için Nesip amcaya teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.