Bursa Yenişehir'de çölyak hastaları yaşadı

Bursa Yenişehir'de çölyak hastaları yaşadı

Yenişehir ilçesinde, Çölyak hastalarının ihtiyaçlarına özel gluten içermeyen ürünler sunan bir doğal marketin açılışı, bölge sakinleri ve hasta yakınları tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Marketin açılmasıyla birlikte, Çölyak hastaları ve onların aileleri artık bu ürünleri şehir dışından temin etmek zorunda kalmayacaklar.

Marketin açılış töreninde konuşan işletme sahibi Ömer Alpoğuz, Yenişehir'de yapılan araştırmalar sonucunda böyle bir ihtiyacın olduğunu belirlediklerini ve bu eksikliği gidermekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Alpoğuz, "Özellikle Çölyak hastası vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını Bursa'dan karşıladıklarını gördük. İşletmemizde sunulan tüm ürünler doğal ve katkısızdır. İlçemize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz," dedi.

aw236362-01.jpg

İşletmenin sahibinin babası ve Yenişehirli iş insanı Ayhan Alpoğuz ise, işletmenin açılışının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, açılışa katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Ercan Özel de açılışta yaptığı konuşmada, ilçede böyle bir hizmetin başlamasının önemine değinerek, genç girişimciyi tebrik etti ve işletmenin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Açılış töreni, yerel iş ve siyaset dünyasından isimlerin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bu yeni işletme, Yenişehir'de yaşayan Çölyak hastaları için önemli bir kaynak olacak ve onların yaşam kalitesini artırmada büyük rol oynayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.