Bursa’da 8 zehir taciri enselendi

Bursa’da 8 zehir taciri enselendi

Bursa'da uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 8 zehir taciri kıskıvrak yakalandı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde polis ekipleri tarafından uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlar aralıksız olarak devam ediyor.

Bu kapsamda harekete geçen polis ekipleri, Hoca Hasan Mahallesi, Gaziakdemir Mahallesi ve Demirtaşpaşa Mahallesi'ne gerçekleştirdikleri eş zamanlı operasyonda M.K.B. isimli şahsın üzerinden 10,34 gram metamfetamin ele geçirilirken, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 500 TL’ye de el koydu.

aw216342-03.jpg

Ayrıca, M.K.B.'nin uyuşturucu madde bulundurmak suçundan 1 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Öte yandan operasyon çerçevesinde, L.B., M.S., Y.E., V.N. ve A.Z. isimli şahısların ikametlerinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen aramada da 31 adet uyuşturucu hap, 17,50 gram esrar, 5 bin 400 TL ve 100 Euro ele geçirildi.

Y.A. ile B.S. isimli şüphelilerin bulunduğu apartta yapılan aramada ise 1 adet hassas terazi, 16,60 gram metamfetamin ve 5 adet farklı markalara ait cep telefonu polis ekiplerince ele geçirildi.

aw216342-01.jpg

Başarı ile icra edilen operasyonlar kapsamında yakalanarak gözaltına alınan 8 şüphelinin adli işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.