Bursa'da dilencilere operasyon: İşin içinden yabancı uyruklu vatandaş çıktı

Bursa'da dilencilere operasyon: İşin içinden yabancı uyruklu vatandaş çıktı

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, hipermarket ve zincir restoranların yoğun olduğu bölgelerde dilencilik yapan yabancı uyruklu kişiler, Zabıta ve Emniyet ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, hipermarket ve zincir restoranların yoğun olduğu bölgelerde dilencilik yapan yabancı uyruklu kişiler, Zabıta ve Emniyet ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Aramalarda dilencilerden toplam 5 bin 500 TL para ele geçirildi.

Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Emniyet ekipleri, Gemlik çıkışında bulunan bir restoran zinciri önünde dilencilik yaptığı ihbarı üzerine denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, bölgede dilencilik yapan yabancı uyruklu şahsa idari işlem uyguladı.

Yapılan aramalarda dilencinin üzerinden yaklaşık 5 bin Türk Lirası'na el konuldu. Ele geçirilen para, mülkiyeti hazineye aktarılmak üzere zabıta ekipleri tarafından tutanak altına alındı.

Gemlik Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınındaki bir hipermarket etrafında dilencilik yapan başka bir yabancı uyruklu şahıs da Zabıta ve Emniyet ekiplerince yakalandı. Sorgulamada dilencinin arama kaydı olduğu ortaya çıktı. Üzerinden 500 TL çıkan zanlı, emniyet güçlerince gözaltına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.