Canan Karatay ‘aşının etkisi yok’ diyerek açıkladı: Maymun Çiçeği virüsünde flaş detay!

Canan Karatay ‘aşının etkisi yok’ diyerek açıkladı: Maymun Çiçeği virüsünde flaş detay!

Maymun çiçeği virüsü hakkında tartışmalar sürerken, Canan Karatay'dan da konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi.

Son günlerde dünya genelinde yayılan maymun çiçeği virüsü hakkında tartışmalar sürerken, Prof. Dr. Canan Karatay'dan da konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Karatay, virüsün yayılması sonrası aşıların etkisiz olduğunu iddia ederek, doğal yöntemlerle bağışıklık sistemini güçlendirmenin önemini vurguladı.

maymun-cicegi-2.webp

"VİRÜS YAYILDIKTAN SONRA AŞININ ETKİSİ YOK"

Karatay, yaptığı açıklamada, "Virüs yayıldıktan sonra aşının etkisi yok. Bunun defalarca söyledik. Onun için hiç korkmasınlar" diyerek aşıların önemini küçümsedi. Ünlü profesör, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinin hastalıklara karşı en etkili korunma yöntemi olduğunu belirterek, "Bağışıklık direncini düşüren en önemli şey evde kullanılan deterjanlardır" şeklinde konuştu.

"SİRKEYLE TEMİZLİK YAPIN"

Karatay, bağışıklık sistemini güçlendirmek için doğal yöntemlere başvurulması gerektiğini savunarak, "Doğal yollarla sirke ile temizlik yapınız. Bunlar bin kat daha faydalı ve de çocukların bağışıklık sistemini güçlendirir" dedi. Ayrıca, kola gibi içeceklerin cilt hastalıklarına neden olduğunu iddia eden Karatay, "Bu süreçlerde vücudumuzu alkali ve sirkeli suyla yıkayabiliriz" önerisinde bulundu.

canan-karatay.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.