Çatıda yangın çıktı: Herkes sokağa döküldü

Çatıda yangın çıktı: Herkes sokağa döküldü

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, izolasyon çalışması sırasında 2 binanın çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, izolasyon çalışması sırasında 2 binanın çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, kısa sürede yan binaya da sıçrayarak korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü, yaralanan olmadı.

Yangın, Körfez ilçesi Kuzey Mahallesi Zekeriya Sokak'ta bulunan bir binanın çatısında başladı. Edinilen bilgilere göre, izolasyon çalışmaları sırasında çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yan binadaki çatıya da sıçradı. Alevlere kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalışan işçiler başarılı olamayınca durumu itfaiye ekiplerine bildirdiler.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için yoğun çalışma başlattı. Bina sakinleri ise yangın nedeniyle sokağa dökülerek panik dolu anlar yaşadı. Yaklaşık bir saatlik müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı.

Yangında ölen ya da yaralanan herhangi bir kişi bulunmazken, her iki binanın çatısında da maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.