Çaycı Hüseyin yine sosyal medyanın gündemine oturdu! Bu kez gerçek bambaşka çıktı

Çaycı Hüseyin yine sosyal medyanın gündemine oturdu! Bu kez gerçek bambaşka çıktı

Zaman zaman hakkında çıkan asılsız ‘öldü’ haberleriyle gündeme gelen Çaycı Hüseyin, bu kez bambaşka bir sebepten TT oldu.

Oyuncu Alpaslan Özmol, "Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteriyle geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazanmış bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Sosyal medyada sık sık "öldü" şeklinde yanlış haberlerle gündeme gelen Özmol, bu tür haberlere tepkisini her fırsatta gösteriyor.

Son olarak, Çaycı Hüseyin karakteri sosyal medyada yine gündem oldu ve birçok kişi bu durumu “yine mi öldü haberi çıktı” şeklinde yorumladı ancak aslında Özmol sağlıklı ve hayatta olmasının yanı sıra, bambaşka bir konuda sosyal medyanın gündemine düştü. Sosyal medyada TT olan Çaycı Hüseyin ile ilgili gerçek bakın ne çıktı…

t25-cocuklar-duymasinin-cayci-741.webp

MEĞER GERÇEK BAMBAŞKAYMIŞ

Alpaslan Özmol, "Çocuklar Duymasın" dizisindeki Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalarda derin izler bırakan bir oyuncu. Sık sık yanlış 'öldü' haberleriyle sosyal medyada gündem olan Özmol, bu haberlere karşı kendi sosyal medya hesaplarından sağlık durumu hakkında güncellemeler yaparak yanıtlar veriyor.

Son olarak Çaycı Hüseyin karakteri tekrar sosyal medyadaki X platformunda TT olurken, Özmol'un öldüğüne dair yapılan yorumlara gerçek dışı yanıtlar verildi.

640xauto-001.webp

Aslında Özmol’un, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel'i ziyaret ettiği ve bu ziyaret esnasında çekilen fotoğraflar sosyal medyada yayımlandığı ortaya çıktı. Mehmet Gürel, ziyaret için Özmol'a teşekkür ederek, paylaşımda bulundu. Ayrıca, Yalova Belediyesi ile Özmol arasında bir çay bahçesi işletmesi için beş yıllık anlaşma yapıldığı iddiaları da gündeme geldi.

cac.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.