Şener Şen’in tiyatro oyununa saldırı ‘Apar topar yarıda kestiler’ Eski Adalet Bakanı da oradaydı

Şener Şen’in tiyatro oyununa saldırı ‘Apar topar yarıda kestiler’ Eski Adalet Bakanı da oradaydı

Şener Şen'in tiyatro oyununa saldırıda bulundular. Oyun yarıda kesilmek zorunda kalırken ayrıca Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün de orada olduğu ifade edildi.

Usta sanatçı Şener Şen’in sahneye koyduğu “Zengin Mutfağı” adlı oyun, Ankara’daki Oran Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleştirildiği sırada saldırıya uğradı. Oyun sırasında, dışarıdan gelen bir grup, yüksek sesle bağırarak dikkat çekti ve ardından duvarın arkasından izleyicilere cam şişeler fırlatıldı. Bu durum salonda büyük paniğe neden oldu.

1723265784-3908c2.webp

Gazeteci İsmail Arı, sosyal medya hesabından saldırının yol açtığı paniği ve oyuna verilen kısa arayı duyurdu. Arı X hesabından olayla ilgili "Arı, Şener Şen bu akşam Zengin Mutfağı oyunu için Ankara'da, Oran Açık Hava Sahnesi'ndeydi. Oyun sürerken alanın dışından önce bir grup bağırıp çağırdı ardından da duvarın arkasından izleyicilere cam şişeler fılatıldı Panik ve çığlıklarla, yani bu saldırı nedeniyle oyuna kısa bir ara verdildi, sonra oyun tamamlandı... Şener Şen'in, izleyicilerin gözlerindeki endişeyi gördüm. Yazık, çok yazık" şeklinde açıklamada bulundu.

640xauto.webp

Öte yandan, saldırı anında Eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve eşi de tiyatro gösterisini izleyenler arasında bulunduğu ifade edildi.

asdasfdaf.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.