Ceyda Düvenci'nin kızının hayali gerçek oldu

Ceyda Düvenci'nin kızının hayali gerçek oldu

Ceyda Düvenci'nin kızı Sıla konserine katıldı.

Ceyda Düvenci, Sıla Gençoğlu hayranı olan kızı Melisa'yı Sıla'nın konserine götürdü. Daha önce konuşup sözleştikleri Sıla'nın sözünü tutması üzerine Melisa'nın hayali gerçek oldu.

Ceyda Düvenci, iş insanı Engin Akgün ile evliliğinden olan Serebral Palsi hastası kızı Melisa'yı Sıla Gençoğlu'nun konserine götürdü. Melisa, geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda Sıla'nın "Zahmet Olmazsa" adlı şarkısını söylemiş ve bu performansını Sıla'ya hediye etmişti.

Annesi Ceyda Düvenci ile birlikte konsere giden Melisa'yı gören Sıla, büyük bir jest yaparak şarkıyı ona söylemek istediğini belirtti.

Ceyda Düvenci, bu özel anları Instagram hesabından paylaşarak, "Tutkuyla sevmek... Sevmenin hakkını vermek diye bir şey var bence bu hayatta. Biraz zorlar belki birçoğunuzu ama, yaşam koşturmasının içine sıkıştırmaktansa doyasıya tadını çıkartmaktır bu bence... Balköpüğüm kendini bildi bileli müziği sevdi tutkuyla... Hayatının merkezinde hep müzik var. Hayalleri var, dilerim gerçek olur hepsi. Uzun zamandır da Sıla'nın hayranı... Onunla tanışıp yazdığı sözleri vermek istiyordu. Gittiğimiz ikinci konseriydi Sıla'nın ama bambaşkaydı bizim için... Canım Sıla, çok teşekkür ederiz. Konser muhteşemdi. Seninle kavuşmak da öyle. Ve tabii ki kızımın hayalini gerçekleştirmene sebep olduğun için ayrıca teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-05-29-134234.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.