Ceyhun Kazancı'nın en büyük bombası! 45 milyon euroluk savunma bakanı Beşiktaş'a imza atıyor

Ceyhun Kazancı'nın en büyük bombası! 45 milyon euroluk savunma bakanı Beşiktaş'a imza atıyor

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, görev süresinin en sansasyonel transferini yapıyor. Stoper takviyesi için çalışmalarını sürdüren Ceyhun Kazancı, bir dönem transferine 45 milyon euro ödenen yıldızı Beşiktaş'a kazandırıyor. Detaylar haberimizde…

Beşiktaş''ta Ceyhun Kazancı, Şenol Güneş''e ilk flaş transfer hediyesini veriyor. Siyah-Beyazlıların sportif direktörü, Avrupa çapında ses getirecek bir transfere imza atmak üzere. Ceyhun Kazancı, 2014 yılında transferine 45 milyon euro ödenen yıldız stoperi Beşiktaş''a getiriyor.

CEYHUN KAZANCI''DAN SES GETİRECEK TRANSFER

Şenol Güneş''in raporu doğrultusunda stoper girişimlerini sürdüren Ceyhun Kazancı, görev süresinin en sansasyonel transferini yapmaya hazırlanıyor. Welinton, Montero gibi isimlerden memnun olmayan ve 2 oyuncuyla vedalaşmaya hazırlanan Beşiktaş, dünyaca ünlü stoperi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

SAVUNMANIN YENİ LİDERİ OLACAK

Ceyhun Kazancı''nın yoğun görüşmeler sürdürdüğü o stoper Eliaquim Mangala. Şu an boşta olan 31 yaşındaki Fransız savunmacı için ikna turları başladı. Ceyhun Kazancı, deneyimli stoperin transferini bitirerek ligin ikinci yarısında savunmada hocanın eline iyi bir koz vermek istiyor.

CEYHUN KAZANCI''NIN GÖZDESİ

Ceyhun Kazancı, son olarak St. Etienne forması giyen ve sezon başından beri boşta olan Fransız stoperin Beşiktaş''a deneyimi ve kalitesiyle çok şey katacağı görüşünde. Ocak ayından itibaren yeniden yeşil sahalara dönme hazırlığı yapan oyuncu da transferine sıcak bakıyor.

45 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Eliaquim Mangala 2014-15 sezonu başında Porto''dan Manchester City''ye 45 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Büyük beklentilerle İngiliz ekibine gelen oyuncunun kariyeri, o yıldan itibaren büyük bir düşüş yaşamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.