Ceylan Ertem kendisini eleştirenlere ‘Geri zekalı’ dedi ‘Adeta canavara dönüştü

Ceylan Ertem kendisini eleştirenlere ‘Geri zekalı’ dedi ‘Adeta canavara dönüştü

Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem adeta canavara dönüştü. Kendisini eleştirenlere sinirlenip ‘Geri zekalı’ dedi.

Sokak hayvanlarının refahı ve toplum güvenliği arasındaki hassas dengeyi sağlamayı amaçlayan yasal düzenlemeler Türkiye’nin gündemine oturdu.

Özellikle başıboş köpeklerin yarattığı sebepler üzücü olaylara neden oldu. Dünyada her yıl yaklaşık 35 bin insanın başıboş sokak köpekleri saldırısı nedeniyle öldüğü ifade ediliyor. Türkiye’de konunun aciliyeti yaşanan olaylar ile göz önüne serilirken vatandaşların bu durumun engellenmesi için hükümete yaptığı baskılar sonuç buldu.

616x321-1716481542373.webp

AK Parti başıboş köpeklere ilişkin yeni düzenlemeyi Meclis’e taşımayı planlıyor. AK Parti'nin hazırladığı düzenlemede İtalya, Portekiz, İngiltere gibi ülkeler örnek alınacak. Hazırlığı süren kanun teklifi taslağında ise "uyutma" maddesi gündeme bomba gibi düştü.

Söz konusu düzenleme hayata geçirilirse her belediyenin barınaklarında bulunan köpekler için bir internet sitesi kurulacak. Bu sitede sahiplendirme ilanları yayınlanacak. Eğer köpekler 30 gün içerisinde sahiplenilmezse enjeksiyon ile uyutulacaklar.

664ef1c751a00749.webp

CEYLAN ERTEM CANAVARA DÖNÜŞTÜ

Bu kararın ardından sanat camiasının bazı isimlerinden tepki gecikmedi. Ünlü şarkıcı Ceylan Ertem sosyal medya hesabından sokak hayvanları ile ilgili düzenlemeye ateş püskürdü. “Bu yasa tasarısı geçemez” diyen Ceylan Ertem, düzenlemenin Meclis’ten geçmesi halinde canavara dönüşeceğini söyledi.

5464adc1e1382318ad338d9a.webp

“Öldürün bakalım 1 tanesini de görelim neler oluyor.” diyen Ertem’in gönderisinin altına bazı vatandaşlar, başıboş köpekler nedeniyle hayatını kaybeden insanlar hatırlatıldı.

“Köpekleri savunanlar, çocuk parçalamayı savunanlarmış” diye tepki gösterenlere ünlü şarkıcının verdiği cevap ise dikkat çekti.

ceylan-ertem-2.jpg

Ertem paylaşımının devamında söz konusu eleştirilere “Ne alakası var Gerizekalı!” dedi.

“Köpekleri savunanlar, çocuk parçalamayı savunanlarmış” diyen kişilere yönelik Ceylan Ertem, “Çocuk tecavüzcüleri, çocuk katilleri ile ilgili kılını kıpırdatmaz ama Evde çekirdek çitler” ifadelerini kullandı.

sdasdasdd-001.jpg

dfxvxcvxv.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.