Memurlara tazminat ödenecek! Sözleşme imzalandı

Memurlara tazminat ödenecek! Sözleşme imzalandı

Memurların ekonomik ve sosyal haklarını iyileştirmek amacıyla tazminat ödenecek.

Manisa'da Şehzadeler Belediyesi ve Tüm Yerel Sen arasında imzalanan sosyal denge tazminatı sözleşmesi ile memurların ekonomik ve sosyal hakları önemli ölçüde iyileştirildi.

aw211484-03.jpg

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Mücahit Dede tarafından imzalanan sözleşmeye göre, belediyede görev yapan tüm memurlara yüzde 120 oranında sosyal denge tazminatı ödenecek.

aw211484-02.jpg

Şehzadeler Belediyesi ile Tüm Yerel Sen arasında, belediye çalışanlarına yönelik önemli bir sosyal denge tazminatı anlaşması imzalandı.

Bu anlaşma, belediye çalışanlarının ekonomik refahını artırmayı amaçlıyor.

aw211484-01.jpg

YÜZDE 120 ORANINDA TAZMİNAT ÖDENECEK

Anlaşma, Tüm Yerel Sen Genel Başkanı Mücahit Dede ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay tarafından imzalandı. Yapılan duyuruya göre, belediye personeline %120 oranında sosyal denge tazminatı ödenecek. Başkan Gülşah Durbay, imza töreninde yaptığı açıklamada, belediye personelinin haklarını korumak ve iyileştirmek için sürekli çaba göstereceklerini vurguladı.

Sahte para nasıl anlaşılır? - Pratik Bilgiler

Başkan Durbay, "Bizim en çok dikkat ettiğimiz konu mesai arkadaşlarımızın insan onuruna yaraşır bir şekilde maaş alması, çalışma şartlarında adaletin sağlanmasıdır." diyerek, çalışanların memnuniyetinin ve motivasyonunun kendileri için öncelikli olduğunu vurguladı.

Bu sözleşme ile birlikte, Şehzadeler Belediyesi'nde çalışan memurların ekonomik ve sosyal şartlarının önemli ölçüde iyileştirilmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.