CHP'den Doğu Perinçek'in skandal açıklamasına jet cevap 'Çeneni kes haddini bil! Hadsiz herif!'

CHP'den Doğu Perinçek'in skandal açıklamasına jet cevap 'Çeneni kes haddini bil! Hadsiz herif!'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı bir televizyon programında, CHP'nin iktidara gelmesi hakkında kurduğu cümlelere, CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır’da zehir zemberek bir cevap geldi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Flash TV'de katıldığı bir canlı yayında, CHP'nin iktidar olma ihtimalini değerlendirirken milyonların tepkisini çeken skandal bir açıklamaya imza attı.

Doğu Perinçek, “CHP isterse yüzde 90 oy alsın iktidar olamaz. Halk bu desteği vermez, ordu da vermez, polis de vermez. Halk oy verse bile son tahlilde ne buna ordu razı olur ne polis razı olur.” İfadelerine yer verdi.

Picture background

Doğu Perinçek ayrıca, CHP'nin iktidar olabilmesi için ABD'nin Türkiye'yi işgal etmesi gerektiğini de öne sürerek milyonların sert tepkisine maruz kaldı.

SKANDAL AÇIKLAMAYA CHP’DEN CEVAP

Picture background

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Doğu Perinçek'in skandal açıklamalarına resmi X hesabından cevap verdi.

Ali Mahir Başarır, “Neymiş? Cumhuriyet Halk Partisi %90 oy alsa da bazı güçler bizi iktidara getirmezmiş. Ona ne senin gücün ne de ağababalarının gücü yetmez. Sen haddini bileceksin! Partimizin ve ülkemizdeki seçmenlerin adını, iradesini ağzına alırken bir değil, bin kez düşüneceksin! Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!” Şeklinde Perinçek’e cevap verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.