Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Hesaplara yatırıldı

Çiftçilerin yüzünü güldürecek haber geldi! Hesaplara yatırıldı

O ödemeler hesaplara yatırıldı. Mutlaka kontrol edin.

Devlet, belirli şartlar altında ihtiyaç sahibi vatandaşlardan üreticilere kadar çeşitli finansal yardımlar sağlıyor. Başvuruların incelenmesi sonucunda destek kriterlerini karşılayan bireylere destek ödemeleri yapılıyor.

Vatandaşlar, her ay belirli günlerde yapılan destek ödemelerini yakından takip ediyor. Bir destek ödemesi haberi de Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan geldi.

Picture background

ÖDEMELER YATIRILDI

Tarım ve Orman Bakanlığı sosyal medya hesabından destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını duyurdu. Bakanlık çiftçilerin hesaplarına 119 milyon 106 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün aktaracakları söyledi.

Dolar/TL rekor kırdı: Türk Lirası neden değer kaybediyor, bundan sonra ne olabilir? - BBC News Türkçe

Çiftçilerin hesaplarına yatırılacak olan destek ödemelerinin detayları belli oldu. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı, Hububat-Baklagil ve dane mısır fark ödemesi desteği olarak 64 milyon 910 bin 785 bin TL, Kırsal kalkınma yatırım desteği altında 35 milyon 791 bin 503 TL, Düve Alım Desteği 17 milyon 120 bin TL, Yağlı Tohumlu Bitkiler Desteği 1 milyon 106 bin 112 TL, Toprak Analizi Desteği olarak da 177 bin 600 TL hesaplara yatırıldı.

nn.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.