Çocukları diri diri toprağa gömdüler! Olay Türkiye'de yaşandı

Çocukları diri diri toprağa gömdüler! Olay Türkiye'de yaşandı

Iğdır'ın Asma köyünde hayvan otlatan iki kardeşi diri diri toprağa gömdüler.

Iğdır'ın Asma köyünde hayvan otlatan iki kardeş, yıldırım düşmesi sonucu ağır yaralandı. Yaralı kardeşler, ambulans gelene kadar köylüler tarafından toprağa gömülerek hayatta kalmaları sağlandı.

Olay, öğle saatlerinde Asma köyü kırsalında meydana geldi. İddiaya göre, Rahime-Mehmet Ali Aktaş çiftinin 17 yaşındaki oğlu Yunus Emre ve 15 yaşındaki oğlu Aziz Aktaş, hayvanlarını otlatmak için meraya çıktı. Aniden bastıran sağanak yağmur ile birlikte yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu iki kardeş de ağır şekilde yaralandı.

aw240330-01.jpg

Olay yerine giden köylüler, ambulans gelene kadar zaman kaybetmemek için yaralı kardeşleri toprağa gömdüler. Bu sayede, kardeşlerin vücutlarındaki elektrik akımının bir kısmının tahliye edilmesi sağlandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı kardeşleri hastaneye kaldırdı.

Hastanede tedavi altına alınan Yunus Emre ve Aziz Aktaş'ın vücutlarında çeşitli yanıklar olduğu öğrenildi. Kardeşlerin sağlık durumlarının ciddi olduğu ve tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.