Cübbeli Ahmet seçimin faturasını o isme kesti. 'Derhal istifa etmeli'

Cübbeli Ahmet seçimin faturasını o isme kesti. 'Derhal istifa etmeli'

Gündeme ilişkin görüşlerde bulunan Cübbeli Ahmet yerel seçimin faturasını o AK Partili isme kesti.

31 Mart seçimlerinde AK Parti'nin tarihinde ilk kez ikinci parti durumuna düşmesi sonrasında partide önemli değişiklikler yaşandı. Seçim mağlubiyetinin ardından beklenen değişim süreci başladı ve dün 7 il başkanının görevden alınması ile birlikte yeni isimler atanarak bu süreç hızlandırıldı. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki ana kadroda herhangi bir değişiklik olmadı.

ekran-goruntusu-2024-06-26-134109.png

Seçim sonuçlarıyla birlikte AK Parti'nin kaybettiği İstanbul ve Ankara gibi büyük belediyelerin yanı sıra Şanlıurfa, Yozgat, Afyonkarahisar, Bursa gibi şehirler de dikkat çeken kayıplar arasında yer aldı. Yeni il başkanlarının atanmasıyla birlikte parti içindeki değişim süreci sorgulanmaya devam ediyor.

Fatura kesme konusunda ise dikkat çeken bir isim olan Cübbeli Ahmet, katıldığı bir programında AK Parti'deki değişim sürecini sert bir dille eleştirdi. Özellikle AK Parti genel başkanvekili Efkan Ala'ya yönelik sert eleştirilerde bulundu. Ahmet, "Bu adayları kim belirledi? Efkan Ala belirledi. Mağlubiyetin sorumlusu da odur. Efkan Ala, derhal hızlıca istifa etmelidir." ifadeleriyle dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-06-26-134116.png

Ayrıca, yurt dışına çıkış harçlarına gelecek olan yüksek zam önerisine de tepki gösteren Cübbeli Ahmet, bu harcın kaldırılması gerektiğini savundu. Gelen sorular üzerine yaptığı açıklamada yurt dışı harcının insanları zor duruma soktuğunu ve bu konuda düzenleme yapılması gerektiğini vurguladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.