Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin açıklaması: Bizzat takipçisi olacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin açıklaması: Bizzat takipçisi olacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'a ilişkin yaptığı açıklamada, “Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum” dedi.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün sonra bu sabah bulundu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin'in cesedinin Eğertutmaz Deresi’nde bir kez daha yürütülen arama çalışmaları esnasında bir çuvalın içerisinde, üzeri ağaç dalları ve taşlarla kapatılmış biçimde bulunduğunu duyurdu.

Soruşturma kapsamında, 21 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Narin’in annesi, babası, kardeşleri ve akrabaları da yer alıyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIMIN BİLİNMESİNİ İSTİYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasıyla ilişkin bir açıklama yaptı.

Erdoğan’ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde:

"Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bu sabah na’şına ulaşılan Narin kızımıza Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Canice, vahşice katledilen Narin’in acı haberi hepimizi derinden yaraladı; üzüntümüzün tarifi yok. Narin kızımızın kayıp ihbarının alınmasından itibaren güvenlik güçlerimiz çok yoğun bir şekilde kendisine canlı ulaşmak için gayret gösterdiler. 19 gün boyunca süren aramalar neticesinde maalesef yüreklerimize su serpen bir haber alamadık. Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız. Narin evladımızı bizden kopartanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin bizzat takipçisi olacağımın bilinmesini istiyorum."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.