Dahiler gizli eldiveni 3 saniyede görüyor! Bulabilenler parmakla sayılacak kadar az

Dahiler gizli eldiveni 3 saniyede görüyor! Bulabilenler parmakla sayılacak kadar az

Optik illüzyon testleri arasında en zorlarından biri karşınızda… Dahiyseniz 3 saniyenizi alacak…

Zaman zaman psikiyatristlerin bile başvurduğu optik illüzyon testleri, dâhileri ortaya çıkarıyor. Uzun uzun bakıp detayları fark edenlerin yanı sıra, zeka küpleri bir bakışta bile aranan nesneyi bulabiliyor.

Görsel algınızı ölçmek, IQ seviyenizin ne durumda olduğunu görmek ve kendinizi pratik zeka alanında değiştirmek istiyorsanız optik illüzyon testleri çözebilirsiniz.

Bu görselde de görsel hafızanızı ölçmenize yarayacak üst düzey bir detay bulunuyor. Bulunmayı bekleyen detay, bir eldiven. Bu eldiveni kolay kolay görememek çok normal ancak şıp diye bulabiliyorsanız bilin ki en dahi kişiler arasında yer alıyorsunuz. O halde odaklanın ve görsele bakmaya başlayın.

ELDİVEN NEREDE?

Görseldeki gizli eldiveni herkes hemen bulamıyor. Hemen bulanlar ise dahi sayılıyor. Odaklanın, detayları inceleyin ve eldiveni üç saniye içerisinde bulmaya çalışın. Eldiven nerede?

gizli-l85c.webp

TESTİN CEVABI

Eğer hala eldiveni göremediyseniz sakın üzülmeyin. Optik illüzyon testlerini sık sık çözmemek, gelişmenin önünde durabilir. Eğer başarılı şekilde testlere hakim olmak istiyorsanız bu tür testleri daha sık çözmeyi deneyebilirsiniz.

İşte sorunun cevabı ve eldivenin yeri işaretlenmiş alanda:

eldiven.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.