Denize girdikten sonra kalp krizi geçirmişti' Son yolculuğuna uğurlandı

Denize girdikten sonra kalp krizi geçirmişti' Son yolculuğuna uğurlandı

İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli sağlık çalışanı son yolculuğuna uğurlandı.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli 58 yaşındaki sağlık çalışanı Özdemir Gültekin, denize girdikten sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Gültekin, her sabah spor yaptığı Canik ilçesi Doğupark mevkisinde, arkadaşlarıyla denize girdikten sonra fenalaştı. Denizden çıktıktan sonra kalp krizi geçiren Gültekin, olay yerine gelen ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Evli ve iki çocuk babası olan Gültekin'in vefatı, sevenlerini derin üzüntüye boğdu.

Özdemir Gültekin için Samsun İl Sağlık Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi ve helallik alındı. Sağlık Müdürlüğü, yaptığı paylaşımda, "Kurumumuza katkılarını, özverili çalışmasını, güler yüzü ve sevgi dolu kalbini hiç unutmayacağız" ifadelerine yer verdi.

Gültekin'in cenazesi, Büyük Cami'de kılınan öğle namazının ardından Kıran Köy Mezarlığı'na defnedildi. Özdemir Gültekin, arkadaş grubuyla yaz-kış demeden denize girmesiyle tanınıyordu ve aynı zamanda amatör futbol maçlarında sağlık personeli olarak görev yapıyordu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.