Devrim Zelyut’tan zengin edecek açıklama: Bunu yapan para babası olacak

Devrim Zelyut’tan zengin edecek açıklama: Bunu yapan para babası olacak

Evren Devrim Zelyut, o yatırım aracını işaret ederek rekoru açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı, ellerindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Dolar, altın ve bitcoin son bir aydaki dalgalanmalarından sonra gözden düşerken, borsada yaşanan yükseliş dikkat çekmeye başladı. Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, borsa için kazancı vererek kritik bir tavsiyede bulundu.

DOLAR MI BORSA MI?

Dolar son bir aydır 32,2 seviyesinde işlem görürken bugün piyasada bir yükselişe geçerek 32,34 seviyesine kadar geldi. Bu yükseliş sonrasında borsa tarafında ise 10 bin 500 direnci kırılarak 10 bin 465 seviyesine kadar bir düşüş sergiledi.

112086606-dolartl-002.jpg

Merkez Bankası’nın faiz artırımları ile beraber borsa tarafına gerçekleşen girişler tarihi zirveye kadar getirmişti. Bu yükselişler sonrasında borsa yatırımcılarının yüzü gülmüştü. Ancak dolar tarafındaki durgunluk ise yatırımcılar ne kazandırdı ne de kaybettirdi.

emekli-maas-eridi.jpg

ZELYUT: DÜŞÜŞ ALIM FIRSATI

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut borsaya ilişkin flaş açıklamalarda bulundu. Zelyut, ABD tarafındaki baskının borsaya vuracağını söyledi. Zelyut, “Borsa 11 bin seviyesine bir yaklaşma hareketini henüz gerçekleştiremedi. 10 bin 500 kritik bir seviye eğer burada kırılma olursa 10 bine yaklaşan bir piyasa görürüz. Burada arkadaşlar en az yüzde 50 getirisi olacak kağıtlar var, bilançolara bakarak söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.