Dilan Polat’ı korku sardı ‘Koğuş arkadaşı cani çıktı’ Apar topar dilekçe verdi

Dilan Polat’ı korku sardı ‘Koğuş arkadaşı cani çıktı’ Apar topar dilekçe verdi

Dilan Polat cephesinde sular durulmuyor. Polat'ın Bakırköy'deki koğuş arkadaşının katil olduğu ortaya çıktı.

Kara para aklama soruşturması kapsamında eşi Engin Polat ile birlikte 5 Kasım’dan bu yana cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat, hapishanede sinir krizi geçirerek kendine zarar verdiği ortaya çıkmıştı.

Vücudunda kesik ve morluklar oluşan Dilan Polat hakkında avukatı, kendisine zarar verdiği nedeniyle tahliye talebinde bulunulmuştu. Polat'ın talebi hakkında Mahkeme ret cevabını verdi.

6541e5dae0083442.webp

Bu gelişmelerin ardından Dilan Polat'ın, Adli Tıp Kurumu'nun vermiş olduğu rapor ile adli psikiyatri servisi olan yüksek güvenlikli bir hastanede koruma ve tedavi altına alındığı ortaya çıktı. Tedavi sonrası tekrar cezaevine gönderileceği öğrenilen Polat, burada 3 ay psikolojik tedavi görecek.

ANNESİNİ 116 PARÇAYA BÖLDÜ

Gazeteci Emrullah Erdinç, YouTube kanalında, Dilan Polat’ın sene başında kaldığı Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıklar Hastanesi’nde neler yaşadığını aktardı. Erdinç, sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın, 10 gün boyunca hastanenin adli psikiyatr servisinde kiminle kaldığını açıkladı.

Dilan Polat Bakırköy’de, o dönem gündeme oturan Zonguldak Devrek ilçesinde annesini baltayla 116 parçayı anneannesini ise 6 parçaya ayıran sonra da pencereden sokağa atan Rabia Çataklı ile kaldığını açıkladı.

rabia-catakli-ne-yasadi-baltali-vahsetin-ardindaki-gorulmeyen-4-detay-468.jpg

CEZAEVİNE DİLEKÇE VERDİ

Koğuş arkadaşının davranışlarından tedirgin olan ve günlerce uykusuz kaldığı öğrenilen Dilan Polat’ın pijamasını da Çataklı’ya hediye ettiğini belirtti.

Yine Dilan Polat'ın, annesi ve ananesini canice öldüren Çataklı korkusundan dolayı dilekçe vererek kendi isteği ile cezaevine döndüğü ve Adli Tıp Kurumu’nun raporu doğrultusunda yeniden Bakırköy’e sevk edileceğini öğrenmesi üzerine büyük şaşkınlık yaşadığını ifade etti.

Emrullah Tunç, Yeniden Bakırköy’e gitmek istemeyen Polat’ın, cezaevi yönetimine dilekçe verdiğini açıkladı.

dilan-polat-intihar-mi-etti-dilan-polat-kendini-17287395-2914-amp.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.