74 yaşında ama herkes 15 yaşında zannediyor! Gençlik sırlarını tek tek açıkladı

74 yaşında ama herkes 15 yaşında zannediyor! Gençlik sırlarını tek tek açıkladı

74 yaşındaki moda tasarımcısı kadın genç görüntüsüyle kısa sürede gündem oldu.

74 yaşındaki moda tasarımcısı Vera Wang'ın sosyal medya paylaşımı, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcılarının çoğu, 74 yaşındaki tasarımcının fotoğraflarını gördüklerinde "Zamanı durdurmuş" yorumlarında bulundu.

ekran-goruntusu-2024-05-29-115420.png

Vera Wang, 900 bini aşkın Instagram takipçisiyle havuz kenarında çekilen fotoğraflarını paylaştı. Genç görünen tasarımcı karşısında sosyal medya kullanıcıları büyük şaşkınlık yaşadı. Wang'ın hayranları, "Zamanı durdurmuş" ve "Nasıl böyle görünebiliyorsun?" gibi yorumlar yaptı.

Fiziksel görünümüyle yaşıtlarına meydan okuyan Wang, 2022 yılında verdiği röportajda yaşlanma karşıtı sırlarını paylaşmıştı. O dönemki röportajında, "19 yaşımdan beri modanın içindeyim. Kameranın önünde değil, arkasında çalışıyorum. Her gün dünyanın en güzel kadınlarıyla çalışmak bana ilham veriyor. Bu, yaşlanmayla başa çıkmanın üretken bir yolu olabilir. Bu yüzden her zaman votka kokteyli, bol uyku diyorum ama aslında iş, iş sihirli bir iksirdir" demişti.

ekran-goruntusu-2024-05-29-115426.png

Beslenme rutinine dair Page Six'e konuşan Wang, "Her gün fast food yerim. Krema dolgulu, şeker kaplı çörekleri severim. Bence çalışmak insanı genç ve heyecanlı tutuyor. Çok uzun saatler çalışıyorum, iki kız çocuğu büyüttüm. Bence meşgul olmak sağlık için en iyi panzehirdir" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum