Dilruba'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert cevap! Sokak röportajı nedeniyle tutuklanmıştı

Dilruba'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert cevap! Sokak röportajı nedeniyle tutuklanmıştı

Sokak röportajı nedeniyle tutuklanan Dilruba'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a cevap geldi.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef aldı.

Erdoğan, CHP'yi 30 Ağustos'ta İzmir'de onur konuğu olarak ağırlanan Dilruba Kayserioğlu üzerinden eleştirdi. Erdoğan, "Değiştik dediler, normalleştik dediler, eski alışkanlıklarımızı terk ettik dediler ama millete ve 28 milyonun iradesine hakaret eden bir şahsı 30 Ağustos’ta İzmir’de onur konuğu olarak baş köşeye oturttular. Gazi Mustafa Kemal’in kurucusu olduğu partiyi cumhura hakaret edenleri himaye partisine dönüştürdüler. İnsanda biraz milletin iradesine saygı olur." şeklinde konuştu.

819073image1.jpg

Erdoğan'ın açıklamalarına Dilruba Kayserioğlu sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Kayserioğlu, "Gerçekten mi ya... Narin katledilmiş gündemin ben miim cidden? Bu halka da o kadar özür borcunuz var ki. Bir genç kızı sürekli hedef göstermek de çok şık bir hareket dimi. Neyse tatili mi bununla işgal edemem siz konuşun"

NE OLMUŞTU?

İzmir'de Tüylü Mikrofon'a konuşan Dilruba Kayserioğlu, Instagram'a erişim engeli getirilmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Kayserioğlu, "21. yüzyılda parlamenter sistemden çıkıp tüm Türkiye'yi tek bir adama verirsek, bu kişi bunu kendi çiftliği gibi kullanır. Kendi Instagram'ını açık şekilde kullanıp cuma mesajları yayımlıyor. Destekçileri de ‘Tabii ki kullanacak’ diyor. Bu durum yanlış anlaşılabilir, ama umurumda değil" dedi.

izm-03-09-2024-dilruba-kayseriliolu-hapis-cezasi-1280x720.webp

Kayserioğlu ayrıca, Hamas lideri İsmail Haniye’nin ölümüne millî yas ilan edilmesine de tepki gösterdi ve hükümete destek verenleri eleştirdi. Instagram’a erişim engeli ile ilgili ifadeleri nedeniyle Kayserioğlu tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. 18 gün süren tutukluluğun ardından, 29 Ağustos'ta serbest bırakıldı.

c3c6d74c-663d-4785-a5be-486b5bf48be9.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.