Dinçer Güner tarih verdi: 4 burç düğün hazırlıklarına başlasın '3 burç için kara haber var'

Dinçer Güner tarih verdi: 4 burç düğün hazırlıklarına başlasın '3 burç için kara haber var'

Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı. 5 Ağustos'a kadar sürecek.

Astrolog Dinçer Güner, burçların özelliklerini, gök olaylarını ve geleceğe dair olası senaryoları detaylı analizleriyle ele alan bir isim olarak biliniyor.

Güner, sosyal medya platformlarında düzenli olarak içeriklerini paylaşarak geniş bir takipçi kitlesiyle etkileşimde bulunuyor.

Dinçer Güner'den canlı yayında skandal gaf! Dinçer Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?

Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve 12 burç için 5 Ağustos'a kadar dolu dolu yaşanacak günler başlayacak. Astrolog Dinçer Güner, bu hafta (8 -14 Temmuz) bizi nelerin beklediğini uzun uzun anlattı.

Güneş Sistemi'ndeki Gezegenler ve Daha Fazlası - Tamindir

Koç ve Yükselen Koç; Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bakın bu işte sizler için harika bir haber! 5 Ağustos’a özellikle yalnızlar türlü aşk ilişkilerine giriş yapabilirler. Bu dönem kararlı olup, birlikte olmak istediğiniz kişiyi seçebilirsiniz fakat bir eleme dönemi olacak. Kalbiniz âşık olmak için oldukça hazır, bir işaret bekliyor olacak. Ki bu işaretleri de alacaksınız. Bu etki sadece aşkla ilgili konularda değil, mesela evli ve çocuk sahibi olmak isteyen arkadaşlarım, bakın bu tarihe kadar bu konularla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuğu olanlar, onların hayatlarına ilişkin keyifli gelişmeler yaşayabilirler. Bunun yanı sıra, bu tarihe kadar hayattan çok daha fazla keyif alabilecek, bol bol sevişebilecek, hobiler edinebilir, mevcut hobileriniz ile daha çok ilgilenebilirsiniz. Tv, tiyatro sektöründe çalışan oyuncular yeni iş teklifleri ile karşılaşabilirler. Borsadan da para kazanabilirsiniz.

1.jpg

Boğa ve Yükselen Boğa; Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar evinizi güzelleştirmek, evinizin önemli ihtiyaçlarını gidermek için harika bir süreç. Taşınmak isteye bilir, tamda kafanıza göre bir ev bulabilirsiniz. Evinizi boyayabilir, dekoratif büyük değişiklikler yapabilirsiniz de! Aile içi ilişkilerinizi düzenleyebilir, olası sorunların üstesinden çok daha rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Geleceğe daha iyimser bir şekilde bakmaya ve plan yapmaya başlıyorsunuz! Ev arkadaşı arayanlar bu süreçte istedikleri gibi bir ev arkadaşı bulabilirler mesela. Yuva, yerleşim, aile, ev , gayrimenkul ile ilgili konularda olumlu bir süreçte olacaksınız kısacası. Aile içi kırgınlıklar varsa çözülür, evde barış atmosferi olur bu süreçte.

2.jpg

İkizler ve Yükselen İkizler; Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Evet sizler için keyifli bir dönem başlıyor, tam tatil planları yapabilir, seyahatler organize edebilirsiniz , tatilinizi organize edin, biletlerinizi alın, web sitenizi açın, bloğunuzu açın, önemli anlaşmalarınızı yapın, imzalarınızı atın. Bu dönemde, çevrenizle olan ilişkilerinizde daha uyumlu ve sıcak bir hava hakim olabilir. Kardeşler, yakın arkadaşlar ve komşularla olan bağlarınız güçlenebilir, aranızdaki ilişkilerde daha fazla sevgi ve anlayış görebilirsiniz. Yazılı ve sözlü iletişimde yaratıcılığınız artar. Eğer bir şeyler yazmak veya yeni fikirler geliştirmek istiyorsanız, bu dönem tam da bunun için uygun.

3.jpg

Yengeç ve Yükselen Yengeç; Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar finansal konularda şanslı, kazançlarınızı arttırabileceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Keyifli, eğlenceli, hareketli organizasyonlardan gelir elde edebilirsiniz. Yine bu tarihe kadar güzellik, kıyafet, kuaför, bakım, süs..vb konular için sıkça para harcayabilir, gardırobunuzda extra yer açmanız gerekebilir. Lükse olan ihtiyacınız bu tarihlerde artabilir. Ama hemen korkmayın, Venüs finans evinizden geçerken sizlere kazançlarınızı arttırmak içinde yardımcı olacaktır. Yeni iş teklifleri ile de karşılaşabilirsiniz. Finansal durumunuzu iyileştirmek için harika bir zaman. Gelirinizde artış olabilir, beklenmedik kazançlar elde edebilirsiniz veya yeni gelir kaynakları keşfedebilirsiniz.

4.jpg

Aslan ve Yükselen Aslan; Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Hayata daha olumlu ve pozitif bakmaya başlayacaksınız. Sevgi hayatınızda önemli bir rol oynayacak. Yalnız olanlar, aşk, sevgi, cinsellik gibi konuları hayatınıza çok daha rahat çekebileceksiniz. Türlü teklifler alabilirsiniz, değerlendirip değerlendirmemek size kalmış! Fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilir, bakıma gidebilir, farklı size yakışan saç modellerini deneyebilirsiniz. Yaşamınızı güzelleştirmek adına adımlar atabilirsiniz. Yalnız bu süreçte şeker ve tatlı ihtiyacınız artabilir. Daha sıcak ve spontane ilişkileri kurabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz gayet flörtöz bir süreç sizleri bekliyor olacak. Bu dönemde romantik ilişkilerde de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkisi olanlar için, partnerinizle aranızdaki bağ daha da güçlenebilir ve romantizm artabilir. Bekar olanlar için ise, yeni bir aşkın kapınızı çalması oldukça olasıdır.

5.jpg

Başak ve Yükselen Başak; Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu tarihe kadar ilişkisi olanlar için aslında bu bir krizin işaretidir. Partnerinizle anlaşmakta zorlanabilir, kıskançlık, elde olmayan koşullar yüzünden aranıza türlü gerginlikler girebilir. Yalnız olanlar hayatlarında bir ilişkiye daha çok ihtiyacı olduğu konusunda yakınmalar artabilir, duygusal anlamda hassas ve alıngan davranabilirsiniz. İlişkilerinizi gizlilik içinde yürütebilirsiniz, kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Bu dönemde, aşk ve ilişkilerde biraz geri planda kalmak isteyebilirsiniz. Gizli hayranlıklar veya platonik aşklar gündeme gelebilir. Bir diğer olası etkisi de, cinsel yolla bulaşan rahatsızlıklara karşı dikkatli olmakta yarar var. Bu yüzden özellikle günü birlik ilişkilerde extra dikkat etmeniz gerekiyor. Tabii ki genel olarak sağlıkla ilgili konularda özellikle bağırsaklarınız hassaslaşabilir.

6.jpg

Terazi ve Yükselen Terazi; Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Sizleri oldukça sosyal, hareketli, dışa dönük bir süreç içine sokacak. Bu tarihe kadar türlü aktivitelere katılabilir, hatta sizde organize edebilirsiniz. Hayatınıza yeni kişiler katılabilir, arkadaşlarınızla aranızda sevgi ve dostluk bağı daha da güçlenmeye başlayacak. Bu süreç, sosyal ve arkadaşlık ilişkilerini tamda sağlamlaştırmak için harika zamanlardır. Venüs, keyif, mutluluk, haz ile ilişkilendirilir. Arkadaşlarınızla tiyatro, sinema, moda, sergi gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Haydi bir güzel haber daha sizlere! Bu tarihe kadar iş hayatından kazandığınız gelirleri arttırabileceğiniz güzel gelişmelerle de karşılaşabilirsiniz. Sizleri sosyal ortamınızda daha da popüler bir hale getirebilecektir.

7.jpg

Akrep ve Yükselen Akrep; Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu etki ile, iş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda daha çok keyif ve mutlu olacağınız bir süreç başlıyor sizler için. Bu konularda ki isteklerinizi daha net bir şekilde ortaya koyabilir ve destek bulabilirsiniz. Üstlerinizle kuracağınız keyifli ve olumlu ilişkiler sayesinde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bunun yanı sıra popülerliğiniz artıyor ve daha görünür olmaya başlıyorsunuz. İş arayanlar özellikle, güzellik, kozmetik, giyim, takı, organizasyonlar ile ilgili konularda işe başlayabilirler. Venüs kariyeriniz konusunda, size destek vermek için kolları sıvıyor. Bu dönemde, kariyer hedeflerinize ulaşmak için harika fırsatlar yakalayabilirsiniz. Terfi, zam veya yeni iş teklifleri gibi güzel gelişmelerle karşılaşmanız olası. İş hayatınızda daha karizmatik ve çekici bir izlenim bırakabilir, projelerinizi ve fikirlerinizi daha kolay kabul ettirebilirsiniz. Ayrıca, Venüs'ün 10. evdeki bu geçişi, iş ilişkilerinizde daha uyumlu ve diplomatik olmanızı sağlar. İş arkadaşlarınızla ve üstlerinizle daha iyi anlaşabilir, ortak çalışmalarda daha verimli olabilirsiniz. Bu dönemde kurduğunuz profesyonel ilişkiler, uzun vadede size büyük faydalar sağlayabilir.

8.jpg

Yay ve Yükselen Yay; Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Yabancılar, yurt dışı ile ilgili işler, ticaret, ithalat, tanıtım, reklam, halkla ilişkiler gibi konularda oldukça şanslı bir süreç içine gireceksiniz. Bu gibi işlerden ve bu konulardaki gelişmelerden mutluluk duyabileceksiniz. Yalnız olanlar, yurt dışında veya sizden uzakta yaşayan birileri ile bir gönül macerası içine de girebilirler. Ayrıca, eğitim ve akademik çalışmalar da bu dönemde ön planda olabilir. Yeni bir kursa katılmak, üniversite eğitimi almak veya kendi kendinize yeni bir şeyler öğrenmek için mükemmel bir zamandır. Venüs, öğrenme sürecini daha zevkli ve ilham verici hale getirir. Bilgiye olan açlığınız artar ve yeni şeyler öğrenmekten büyük keyif alırsınız. Felsefi ve spiritüel konular da bu geçiş sırasında ilginizi çekebilir. Kendinizi daha derin ve anlamlı sorular sormaya yönlendirebilir, ruhsal yolculuğunuzda önemli adımlar atabilirsiniz. Meditasyon, yoga veya diğer spiritüel pratiklerle ilgilenmek için harika bir dönemdir.

9.jpg

Oğlak ve Yükselen Oğlak; Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu size finansal anlamda destek sağlayacak bir gelişme, başkalarına ait finansal kaynaklardan çok daha rahat bir şekilde faydalanmanızı sağlayacak, kredi çekmek, bankacılık işlerini halletmek, prim, burs gibi şeylere başvurmak ve olumlu sonuçlar almak için olumlu bir süreç olacak. Ortağınızın veya eşinizin finansal durumunda iyileşme, gelirlerde artış meydana gelebilir. Finansal konularda da önemli gelişmeler yaşanabilir. Ortak gelirler, miras, sigorta veya eşinizin kaynaklarıyla ilgili konularda olumlu gelişmeler olabilir. Beklenmedik kazançlar veya maddi yardımlar alabilirsiniz. Venüs, finansal paylaşımlarda şans ve bereket getirir, bu yüzden bu dönemde yatırımlarınızda ve mali kararlarınızda daha başarılı olabilirsiniz.

10.jpg

Kova ve Yükselen Kova Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. Yalnız olanlar, yalnızlıklarına bu tarihe kadar son verebilirler. Bunun yanı sıra, size keyif ve mutluluk verecek sözleşmeler, anlaşmalar, ortaklıklar gündeme gelebilir. Bazılarınız bu tarihe kadar evlenebilir, nişanlanabilir hadi bunların hiç biri olmadı ciddi bir ilişkiye başlayabilirler. Destek almak istediğiniz her konuda rahatlıkla destek bulabileceksiniz. İlişkisi olanlar olası sorunların üstesinden daha rahat gelebilecek, barış, huzur ve sulh ortamı rahatlıkla sağlanabilecektir. Venüs'ün 7. evdeki bu geçişi, iş ortaklıkları ve profesyonel ilişkilerde de olumlu etkiler yaratır. İş arkadaşlarınızla ve işbirliği yaptığınız kişilerle daha uyumlu ve verimli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz. Ortak projelerde başarı elde etme şansınız artar ve birlikte çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde daha fazla destek ve anlayış görebilirsiniz.

11.jpg

Balık ve Yükselen Balık; Bu hafta Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak 5 Ağustos’a kadar bu burçta seyahat edecek. İş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi güçlendirebilir. Daha uyumlu ve işbirlikçi bir atmosfer yaratabilir, projelerde birlikte çalışırken daha fazla destek ve anlayış görebilirsiniz. Ayrıca, çalışma ortamınızı güzelleştirmek ve daha keyifli hale getirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş yerinde dekorasyon değişiklikleri yapabilir veya işinizi daha zevkli hale getirecek düzenlemeler yapabilirsiniz. Kendinize daha iyi bakma ve sağlığınıza özen gösterme isteğiniz artabilir. Spor yapmak, dengeli beslenmek ve genel olarak yaşam kalitenizi artıracak alışkanlıklar geliştirmek için harika bir dönemdir. Evcil hayvanlarınızla ilişkileriniz de bu geçişten olumlu etkilenebilir. Onlarla daha fazla vakit geçirebilir, onların bakımına ve ihtiyaçlarına daha fazla özen gösterebilirsiniz. Venüs, evcil hayvanlarınıza olan sevginizi ve şefkatinizi artırır. Ayrıca yeni bir ev hayvanı da sahiplenebilirsiniz.

12.jpg

ASLAN BURCU ÖZELLİKLERİ

Aslan burcu erkeği: Gururunun okşanmasından, hizmet görmekten, pohpohlanmaktan hoşlanır. Ne kadar şık ve yakışıklı olduğunu sıkça tekrarlamanız gerekebilir. Baba olmak için doğmuştur, kendisi baba olmasa da korumacı ve kollayıcı özellikleriyle baba rolü üstlenebilir.

Aslan burcu kadını: Giyinmeye, süslenmeye meraklıdır. Girdiği ortamlarda kıyafet, aksesuar ve saçlarıyla hemen dikkatleri üzerine çeker. Sahne duruşu ve yürüyüşüne sahiptir. Gururunu kıracak herhangi bir söz ve davranıştan özellikle sakınmanız gerekir.

Picture background

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.