Hesap makinesi uygulamasından aldatıldığını öğrendi! Bebeği ile ilgili detay tüyleri diken diken etti

Hesap makinesi uygulamasından aldatıldığını öğrendi! Bebeği ile ilgili detay tüyleri diken diken etti

Kocasının aylardır kendisini aldattığını hesap makinesi uygulamasından öğrenen kadın, yaşadığı şokla harekete geçti.

Sosyal medyada aldatıldığını paylaşan kadının paylaşımları büyük ilgi gördü. Kadının aldatıldığını öğrendiği hesap makinesi uygulaması ise duyanları şoke etti. Olayın detayları herkesi hayrete düşürdü.

HESAP MAKİNESİ UYGULAMASINI KURCALADI

Kocasına boşanma davası açmaya hazırlanan bir kadının Reddit’te paylaştığı inanılmaz aldatılma olayı bir hesap makinesiyle ortaya çıktı. Eşinin telefonuna indirilmiş bir hesap makinesi uygulamasını fark eden kadın, bir şeylerin yanlış gittiğini sezdi.

Bunun üzerine kocasının telefonundaki hesap makinesi uygulamasını gizli gizli araştıran kadın, uygulama içerisinde çok başka veriler buldu. Eşinin uyuduğundan emin olduğu sırada telefonunu tuvalete götürerek açmak için şifreyi denediğini anlatan kadın, öncelikle şifrenin oğullarının doğum tarihi olduğunu keşfetti. Böylece telefonun kilidini açan kadın, hesap makinesi uygulamasını kurcalamaya başladı.

i.webp

Uygulama içerisinde gördükleri karşısında hayrete düşen ve midesi bulanan kadın, bu durumu sosyal medyada anlattı. Kadın, uygulama içerisine gizlenmiş özel fotoğraflar, videolar ve mesajlaşmalarla karşılaştı. Kocasının başka bir kadınla cinsel olarak yakınlaştığını gören kadın, tüm mide bulantılarına karşın hiçbir şey olmamış gibi davranarak kanıtları ele geçirmeyi kararlaştırdı.

BEBEĞİNİN BATTANİYESİ DETAYI TÜYLERİ DİKEN DİKEN YAPTI

Kadın, aldatıldığını gördüğü özel bir videoda eşinin arabada gizli sevgilisiyle yakınlaştığını, kadının üşüdüğünü söylemesi üzerine arka koltuğa uzanarak küçük bebeğinin battaniyesini alarak kadının üzerine doladığını anlattı. Bu detayın bardağı taşıran son damla olduğunu belirten kadın, “Bu noktada titriyordum ve daha fazla izleyemedim çünkü bu beynimde beni neredeyse çıldırtan bir çizgiyi aştı. Ama bir şekilde sakin kaldım, telefonunu geri koydum ve gecenin geri kalanında oğlumuzun odasında uyumaya gittim” diye anlattı.

1024xauto.webp

SADECE AVUKATIYLA PAYLAŞTI

Kadın ertesi sabah, yaşadıklarını belli etmeden hiçbir şey olmamışçasına güne başladı ancak gizli gizli bir boşanma avukatıyla görüştü.

Yaşadığı olumsuz deneyimi avukata aktaran kadın, “Bir dahaki fırsatta bunun kanıtını elde etmeyi planlıyorum. Umarım bu gece işten çıkınca hepsini ve boşanma evraklarını ona bırakacağım... Bu arada ben ve oğlumun eşyaları toplanıp annemin evine gideceğiz (bunu anlattığım tek kişi o)” diyerek detayları paylaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.