Doğal gaz faturaları yüzde 70 düşecek

Doğal gaz faturaları yüzde 70 düşecek

Doğalgaza alternatif olarak geliştirilen yeni ısınma sistemi, enerji tüketiminde %40 ila %70 tasarruf sağlayarak dikkat çekiyor.

Tokat'ta geliştirilen bu yenilikçi teknoloji, özel bir boya kullanarak elektrik enerjisini ısıya dönüştürüyor. Geleneksel kombi sistemlerinin yerini almayı hedefleyen bu sistem, hem ekonomik hem de çevre dostu bir alternatif olarak öne çıkıyor. Sistemin maliyeti yaklaşık 5 bin TL olarak belirlenmiş durumda.

evde-kombiye-artik-son-evler-artik-bu-sekilde-isitilacak-maliyeti-5-bin-lira-31cd6d.jpg

SİSTEM NASIL ÇALIŞIYOR?

Yenilikçi ısı boya sistemi, elektrik enerjisini etkili bir şekilde ısıya dönüştürerek evlerde, bahçelerde ve seralarda etkili bir ısınma sağlıyor.

evde-kombiye-artik-son-evler-artik-bu-sekilde-isitilacak-maliyeti-5-bin-lira-e6b7ea.jpg

Bu teknoloji, laminat, fayans ve patlatma taş gibi çeşitli yüzeylere uygulanabiliyor ve hem düşük watt tüketimiyle hem de çevreci özellikleriyle dikkat çekiyor.

evde-kombiye-artik-son-evler-artik-bu-sekilde-isitilacak-maliyeti-5-bin-lira-78c57c.jpg

33 yaşındaki girişimci Gamze Vural, bu teknolojiyle ilgili şu açıklamayı yaptı, "Doğal gaz bulunmayan bölgelerde kömür kullanımından memnun olmayan kişiler için etkili bir alternatif geliştirdik. Isı boyaları kullanarak elektrik enerjisini anında ısıya dönüştürebiliyoruz.

evde-kombiye-artik-son-evler-artik-bu-sekilde-isitilacak-maliyeti-5-bin-lira-a1092d.jpg

Bu teknoloji, doğal gazın olmadığı yerlerde etkili bir çözüm sunuyor ve mevcut peteklere ek olarak soğuk kalan odalarda da kullanılabilir."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.