Dolar kahini: Bunu yapan yüzde 70 kazanacak

Dolar kahini: Bunu yapan yüzde 70 kazanacak

Evren Devrim Zelyut ise ‘zehir etkisi var’ diyerek doğru yatırım şeklini açıkladı.

Pek çok vatandaş gelecekte belirli bir getiri elde etmek amacıyla finansal veya fiziki varlıklara para yatırır. Ancak bazı yanlış yatırımlarda eldeki varlıkların kaybedilmesine sebep oluyor. Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut ise ‘zehir etkisi var’ diyerek doğru yatırım şeklini açıkladı.

DOLAR SUSKUNLUĞUNA DEVAM EDİYOR

Merkez Bankası’nın faizi yüzde 50 seviyesine getirmesi sonrasında Dolar TL kurunda 3 aylık bir suskunluğa sebep oldu. Öyle ki yatırımcılar elindeki varlıkları şimdiden TL varlıklarına yönlendirmiş durumda.

dolar-tl-turk-lirasi-0000.jpg

DOĞRU YATIRIM NASIL OLMALI?

Mevduat faizinin yüzde 60 dayandığı ortamda ve borsanın 10 bin rekorunu kırması ile yatırımcılar için fırsatlar sağladı. Ancak son günlerde borsadaki düşüş ise kayıplara yol açtı. Bu noktada doğru yatırım nasıl olmalı sorusu araştırılmaya devam ediyor.

emekli-maas-eridi-001.jpg

ZELYUT: YÜZDE 70’LİK POTANSİYELİ VAR

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, şu sıralarda dolarda zehir etkisi olduğunu belirtti. Zelyut, ancak düşüşlerde de durulmasının gerekliliğinin altını çizdi. Zelyut, yüzde 70 kazandıracak yatırım tavsiyesini şu şekilde açıkladı;

"Biz borsada kalmayacağız derseniz, faizi bir enstrüman olarak kullanabilirsiniz. O zaman yaz aylarında hisse ve faize kışın ise doları kullanarak bir yüzde 70'lik potansiyele aşabiliriz. Ama tabii ki hisse seçimlerini çok iyi yapmanız gerekiyor”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.