‘Dünya Varmış’ filminin ilk fragmanı yayınlandı

‘Dünya Varmış’ filminin ilk fragmanı yayınlandı

Engin Altan Düzyatan, Sarp Bozkurt, Melisa Şenolsun ve daha birçok ismin yer aldığı "Dünya Varmış" filminin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı.

Türk sinemasının sevilen oyuncularından Engin Altan Düzyatan, Sarp Bozkurt, Melisa Şenolsun ve daha birçok ismin yer aldığı "Dünya Varmış" filminin merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı. Komedi ve fantastik öğelerin harmanlandığı film, seyircileri distopik bir geleceğe davet ediyor.

engin-altan-3.jpg

Yönetmen koltuğunda Altın Portakal ödüllü Ali Adnan Özgür'ün oturduğu "Dünya Varmış", dünyanın sonunu getirecek büyük bir salgından kurtulmak isteyen bir grup seçilmiş insanın, sığındıkları otelde başlarından geçen ilginç olayları konu alıyor. Macera, arkadaşlık ve aşk üçgeninin bir araya geldiği filmde, sıra dışı bir anlatımla beyaz perdeye aktarılacak.

engin-altan-3333.jpg

22 KASIM'DA VİZYONDA

Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Avrupa ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde de gösterime girecek olan "Dünya Varmış", özel tasarım kostümleri, görsel efektleri ve dikkat çeken mekanlarıyla sinemaseverleri etkilemeyi hedefliyor. Film, 22 Kasım'da sinemalarda olacak.

engin-altan-5151.jpg

FRAGMAN BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kısa sürede sosyal medyada viral olan fragman, izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Özellikle filmin görsel dünyası ve oyuncuların performansları beğeni topladı.

engin-altan-4312.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.