Hadise’nin sevgilisi meğer bambaşka biriymiş! Okan Buruk ile aşk iddiaları ortalığı karıştırmıştı

Hadise’nin sevgilisi meğer bambaşka biriymiş! Okan Buruk ile aşk iddiaları ortalığı karıştırmıştı

Ünlü şarkıcı Hadise'nin adı Okan Buruk ile anılırken, gerçek bambaşka çıktı. Bakın sevgilisi kimmiş?

Ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz'ün beş aylık evliliğin ardından özel hayatı sürekli magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Farklı isimlerle adı anılan Hadise, İş insanı Mehmet Dinçerler ile bir yıllık aşk sonrası Mart 2022'de nişanlanmış ve iki ay sonra Çırağan Sarayı'nda düğün yapmıştı. Hadise'nin evliliği, beş ay sonra son buldu. Bu ayrılık uzun süre magazin manşetlerini meşgul etti.

İlk olarak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilen Hadise'nin aslında başka biriyle birlikte olduğu ortaya çıktı.

66b9942637446c2415401672.webp

“BİR KİTAP İKİ KERE OKUNMAZ”

Geçen yıl Dinçerler ile yeniden bir araya geldiği ve barıştığı öne sürülen şarkıcı, bir konser esnasında “Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap iki kere okunmaz" sözleriyle iddiaları yalanlamıştı.

OKAN BURUK İLE AŞK YAŞADIĞI ÖNE SÜRÜLDÜ

Hadise'nin özel hayatı, son dönemde magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile yeni bir ilişkiye başladığı iddiaları sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. İddialar, ikilinin geçtiğimiz günlerde bir partide samimi bir şekilde sohbet ettiği görüntülerin ortaya çıkmasının ardından alevlendi. Bu görüntüler, Hadise ve Okan Buruk arasında bir aşk olduğu spekülasyonlarını güçlendirdi.

66b991ba37446c2415401664.webp

GERÇEK AŞKI BAMBAŞKA ÇIKTI

Hadise ve Okan Buruk arasındaki ilişki iddialarının ardından ortaya çıkan detaylar, herkesi şaşırttı. İddiaların odağında yer alan ikilinin aslında sadece sohbet ettikleri ve aralarında romantik bir ilişki olmadığı belirtildi. Bu sırada Hadise'nin gerçek sevgilisinin kim olduğu konusunda yeni bilgiler de gün yüzüne çıktı. Ünlü şarkıcının yabancı bir yönetmenle aşk yaşadığı öğrenildi ve bu durum, Hadise'nin özel hayatıyla ilgili spekülasyonlara yeni bir boyut kazandırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.