Hadise’den “Ben bu Beren’i yerim” sözlerine sert çıkış! Magazincilere açtı ağzını yumdu gözünü

Hadise’den “Ben bu Beren’i yerim” sözlerine sert çıkış! Magazincilere açtı ağzını yumdu gözünü

Şarkıcı Hadise, magazin muhabirlerini sert ifadelerle eleştirerek “Bu pis düşüncelere röportaj vermek zorunda değilim” dedi.

Geçenlerde bir muhabirin teknedeki Beren Saat'ı çekerken "Ben bu Beren'i yerim" demesi büyük yankı buldu. Bu ifadeler üzerine şarkıcı Hadise de tepkisini gösterdi.

Başarılı oyuncu Beren Saat, geçtiğimiz haftalarda eşi Kenan Doğulu ile birlikte tekne tatilindeyken, denizin ve güneşin keyfini sürerken görüntülendi. Ekrana yansıyan görüntülerde muhabirin çirkin sözleri dikkat çekti.

Muhabirin "Ben bu Beren'i yerim" şeklindeki sözlerine büyük tepki geldi. Hadise, sektörde emek harcayan saygılı profesyonelleri bu durumdan muaf tuttuğunu belirterek, bu tarz ifadeleri kullananların insanları hedef gösterdiğini ve bunun kabul edilemez olduğunu söyledi.

"ÖZEL HAYATA TECAVÜZ"

Hadise “Bu pis düşüncelere röportaj vermek zorunda değilim” diyerek tepkisini dile getirdi. Ayrıca magazincilere neden röportaj vermediğini açıklayarak “Hadise bir daha neden magazincilerle röportaj yapmıyor dediğinizde aklınıza bu video gelsin. İşte kadına taciz, işte özel hayata tecavüz!” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.