Ünlü oyunca tam 72 kilo verdi! Görenler gözlerine inanamadı

Ünlü oyunca tam 72 kilo verdi! Görenler gözlerine inanamadı

Türk televizyonunun sevilen yüzlerinden olan kadın aktör tam 72 kilo verdi.

Ünlü oyuncu Esin Gündoğdu, fazla kilolarıyla uzun süre mücadele etti ve rol aldığı dizi ve filmlerde kilosu hakkında esprilere maruz kaldı.

'MİDE AMEKİYATI OLMADIM'

Azmi sayesinde, ameliyatsız 72 kilo veren Gündoğdu, artık bambaşka bir görünüme sahip. Şimdi ise dans performansıyla gündemde. İki yıl içinde 72 kilo veren oyuncu, hayranlarını şaşırtarak zayıflama sırrını dans videolarıyla paylaştı. Ünlü oyuncunun dans ederken formunu koruduğu dikkat çekti. Gündoğdu, ameliyat olmadan sadece sağlıklı beslenme ve sporla nasıl zayıfladığını anlattı. "Mide küçültme ameliyatı olmadım. Diyetisyene gittim ama daha çok kilo aldım. Salondan odaya bile yürüyemiyordum. Kendi programımı hazırladım ve spora başladım" dedi.

Esin Gündoğdu Şimdi Kaç Kilo?

TAM 72 KİLO VERDİ

Gündoğdu, beş yıl önce yalnızca diyetle 72 kilo verdiğini ve bu süreçte ameliyat olmadığını belirtti. Ancak büyük bir kayıp yaşadığı için depresyona girdiğini ve diyeti bıraktığını açıkladı. Beş yıl boyunca kilolarını koruyan oyuncu, acısı nedeniyle yeniden kilo almaya başlayınca doktoruna başvurdu ve ameliyat olmak istediğini söyledi. Gastrik bypass ameliyatı geçiren Gündoğdu, artık diyet yapmadığını ifade etti.

esdfasfg.jpg

ESİN GÜNDOĞDU KİMDİR?

1977 yılında İstanbul'da doğan Esin Gündoğdu, oyunculuk kariyerine 2004 yılında "Avrupa Yakası" dizisiyle başladı. "Hayat Bazen Tatlıdır", "Aşk Yeniden", "Yedikule Hayat Yokuşu", "Merhaba Hayat", "Olacak O Kadar", "Baba Oluyorum" gibi yapımlarda rol aldı ve en son "Yeni Gelin" dizisinde izleyiciyle buluştu.

dfsgaadsgads.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.