Dünyaca ünlü kahve devi gözünü Türkiye'ye dikti. 40 yeni şube geliyor

Dünyaca ünlü kahve devi gözünü Türkiye'ye dikti. 40 yeni şube geliyor

Kolombiya Ulusal Kahve Yetiştiricileri Federasyonu Başkanı Germán Bahamon, ünlü kahve markası Juan Valdez’in Türkiye'deki genişleme planlarına dair bilgileri paylaştı.

Bahamon, markanın 2024 yılının Aralık ayında Brezilya’da ilk mağazasını açmayı planladığını duyurdu.

Juan Valdez’in küresel genişleme stratejisi kapsamında Türkiye’de büyük bir yatırım yapmayı hedeflediğini belirten Bahamon, bu yıl Türkiye’de 40 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

kapak-2024-04-27t091005-qkdv-cover.jpgŞu anda Türkiye'de mevcut mağazalarının sayısının artırılması planlanıyor. Ayrıca, Mısır’da üçüncü mağazayı açmayı, Dubai’de mevcut varlığını sürdürecek ve Meksika’ya yeniden döneceklerini açıkladı.

Bahamon, “Kısa bir süre önce dünya genelinde 600 mağazaya ulaştık; bunların yarısı Kolombiya'da, diğer yarısı ise uluslararası pazarlarda bulunuyor. Türkiye'de 40 mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Brezilya’da ilk Juan Valdez mağazamızı açmayı planlıyoruz,” dedi.

113450-1-1024x576.jpegKolombiya kahvesinin premium bir ürün olarak konumlandırılması yönündeki zorluklara değinen Bahamon, ABD süpermarketlerine ulaşmanın en büyük engellerden biri olduğunu ifade etti. Ayrıca, akçaağaç şurubuyla tatlandırılmış kahvenin Kuzey Amerika pazarında satışta olduğunu belirtti.

honest-holding-yonetim-kurulu-baska-dzen.jpegJuan Valdez, Kolombiya kahvesinin uluslararası pazarlarda daha geniş bir kitleye ulaşması amacıyla İstanbul Uluslararası Havalimanı'nda 600 satış noktası açmıştı. Şu anda Türkiye’de Honest Holding bünyesinde yer alan ve 31 Mart 2022'de İstanbul Harbiye'de ilk şubesini açan Juan Valdez, 2024 Nisan itibarıyla İstanbul, Ankara ve Bursa’da toplam 20 şubeye ve 350 çalışana sahip.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.