"Dur" ihtarına uymadı: Park halindeki araçlara çarptı

"Dur" ihtarına uymadı: Park halindeki araçlara çarptı
Sarıyer, Bahçeköy'de gece yarısı yaşanan bir olayda, polis kontrol noktasından kaçan bir araç, kovalamaca sonucu bir dizi park halindeki otomobile çarparak durduruldu.

Kazada, kaçan aracın içinde bulunan iki kadın yaralanırken, araçta bir silah ve bıçak ele geçirildi. Şüpheli sürücü, polis tarafından gözaltına alındı ve ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olay, Bahçeköy Merkez Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde saat 01.30 sularında gerçekleşti.

Polis ekipleri, dur ihtarına uymayıp kaçan 34 GVP 053 plakalı aracın peşine düştü. Sürücü, ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalıştı ancak İnönü Caddesi'ne hızla girerken direksiyon kontrolünü kaybetti ve park halindeki araçlara çarptı. Çarpmanın şiddetiyle bir araç, bina girişindeki doğalgaz kutusuna çarptı ve toplamda beş araç hasar gördü. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, ismi belirlenemeyen sürücü, aracı kullanmadığını öne sürdü. Ancak polis, sürücünün tutarsız ifadeleri üzerine onu kelepçeleyerek gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada, bir silah ve bıçak bulundu. Yaralı kadınlar, ilk yardımın ardından hastaneye kaldırıldı. Kazada zarar gören dört park halindeki otomobil, şüphelinin kullandığı araç ve bir doğalgaz kutusu, polis ekiplerinin detaylı incelemesine tabi tutuldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.