Turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler

Turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler
Denizli'ye, UNESCO Dünya Mirası olarak listelenen Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti'ni ziyaret etmek üzere gelen uluslararası bir turist grubu, 70 yaşındaki Polonyalı bir kadın üyeyi geride bırakarak Salda Gölü'ne doğru yola çıktı.

Yaşlı kadının kaybolduğunun fark edilmesi üzerine, Denizli İl Jandarma Komutanlığı komandoları ve güvenlik ekipleri tarafından Pamukkale'de yoğun bir arama operasyonu başlatıldı. Ancak, gün batımına kadar süren aramalarda herhangi bir izine rastlanamadı.

Tur rehberinin, grubun Salda Gölü'ne varmasından yaklaşık 100 kilometre sonra eksik bir üye olduğunu fark etmesiyle ortaya çıkan bu durum, güvenlik güçlerine bildirildi ve derhal Pamukkale'de arama çalışmaları başlatıldı. Yapılan detaylı incelemelerde, kayıp Polonyalı kadının hiçbir izine ulaşılamadı.

Arama çalışmaları sonlandırıldığında, komando birliği olay yerinden ayrıldı ve yaşlı turistin bulunması için ören yerinin çevresindeki güvenlik kameraları incelenmeye başlandı. Kayıp turistin yerini belirlemek amacıyla sürdürülen çalışmalar devam ederken, turistin unutulduğu kafileye geri dönme çağrısı yapıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.