Dyson alacaklar tekrar tekrar düşünecek ‘Hiç göründüğü gibi değilmiş’

Dyson alacaklar tekrar tekrar düşünecek ‘Hiç göründüğü gibi değilmiş’

Dyson süpürge alacaklar bir kez daha düşünecek. Hiç göründüğü gibi çıkmadı.

Yeni evlenen çiftlerin favorisi haline gelen Dyson markasıyla ilgili sosyal medyada paylaşılan bir görüntü, potansiyel alıcıları bir kez daha düşündürecek nitelikte olduğu görüldü.

İngiliz teknoloji şirketi James Dyson tarafından 1991 yılında kurulan şirket, elektrikli süpürge, el kurutma makinesi, pervanesiz fanlar ve ısıtıcılar gibi ürünler tasarlayıp üretmektedir.

dyson-tetik.jpg

Dünya genelinde 50'den fazla ülkede satış yapan markanın, Şubat 2018 itibarıyla 12 bin çalışanı bulunmaktadır. Son dönemlerde popüler hale gelen ve fiyatıyla dikkat çeken Dyson süpürgeler, sürekli olarak ilgi uyandırmaktadır.

Çekiş gücü yüksek olan Dyson süpürgeler, özellikle yeni evlenen çiftler arasında vazgeçilmez bir tercih haline geldi. Fiyatıyla dudak uçuklatan Dyson ile ilgili sosyal medyada paylaşılan bir video, kullanıcıların dikkatini çekti. Söz konusu videoda, Dyson süpürgenin iç temizliği gösterilmekte ve bu durum süpürge alacakları tekrar düşündürmesine neden oldu.

Bir kullanıcı tarafından çekilen videoda, süpürgenin temizliği için oldukça çaba harcandığı görülmekte ve bu durum bazı kullanıcılar arasında Dyson'un pratikliği konusunda soru işaretleri yarattı.

Sosyal medyada yorum yapan bazı kullanıcılar, "süpürge temizlemek hiç bu kadar zor olmamıştı" şeklinde görüşlerini dile getirirken bazı kullanıcılar ise videoda ki görüntülerin abartı olduğunu söyledi.

asdasdasdasd.jpg

dasdasdasdad.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.