Ebru Gündeş’ten şoke eden ayrılık kararı! 5 ay önce nikâh masasına oturmuştu

Ebru Gündeş’ten şoke eden ayrılık kararı! 5 ay önce nikâh masasına oturmuştu

Magazin dünyasında son günlerde Ebru Gündeş'in evliliğine dair sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Ebru Gündeş, beş ay önce Dubai'de, kendisinden 12 yaş küçük iş insanı Murat Özdemir ile gizlice evlenmişti. Ancak son gelişmelere göre çiftin evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor ve boşanma aşamasında oldukları konuşuluyor. Bu haber magazin basınında büyük yankı uyandırdı.

Geçtiğimiz Şubat ayında dördüncü evliliğini yapan şarkıcının, eşi Murat Özdemir’e boşanmak üzere dava açtığı öne sürüldü.

ekran-goruntusu-2024-07-25-111319-xf7t.webp

EŞİ HİÇBİR KONSERİNE GELMEDİ

Pınar Eliçe, Beyaz Magazin'de yaptığı açıklamada, “Ebru Gündeş'te bir pişmanlık söz konusu ama ne oldu tam içeriğini araştıracağım. Önümüzdeki günlerde bunun nedenini de söyleriz. Bir sıkıntı var. Benim aldığım çok önemli bir duyum ve iddia var ki 3 ile 5 ay arasında Ebru Gündeş'in boşanma davası açacağı söyleniyor" dedi. Eliçe, bu durumun magazin gündemine bomba gibi düştüğünü ve Gündeş'in hayranlarını üzdüğünü belirtti.

Yoğun bir konser programı içerisinde yer alan Gündeş’in hiçbir konserinde Murat Özdemir’in bulunmaması, öne sürülen iddiaları güçlendirdi.

73174-c9tfvxsvgz.jpg

EBRU GÜNDEŞ'İN EŞİ MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Murat Özdemir, Dubai merkezli bir yazılım ve savunma sanayi şirketinin sahibi olan 37 yaşında bir iş insanıdır. 12 yaş küçük olduğu Ebru Gündeş ile geçtiğimiz dönemlerde evlenmişti. Özdemir'in daha önceki Selin Kabaklı ile evliliğinden üç çocuğu bulunmaktadır ve çift, 2022 Temmuz ayında boşanmıştır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.