Ekmeğe zam geldi. İşte yeni liste

Ekmeğe zam geldi. İşte yeni liste

Ekmeğe son gelen zamla birlikte 8 liradan satılan ekmeğin fiyatı 10 lira oldu.

Bayburt'ta ekmeğe yapılan zamla birlikte, 8.5 liradan satılan ekmeğin fiyatı 10 lira olarak güncellendi. Yapılan fiyat düzenlemesiyle birlikte, 220 gram olan ekmeğin gramajı da 230 grama çıkarıldı. Bu değişiklikle birlikte, 220 gram ekmek artık 230 gram olarak satışa sunulacak ve fiyatta güncelleme yapıldı.

Bugünden itibaren geçerli olacak yeni fiyatlarla Bayburt'ta 230 gram ekmek, 10 liradan satılacak. Bu fiyat değişikliği, ekmeğin satış fiyatında önemli bir artışı ifade ediyor ve tüketicilerin ekmeğe ödeyecekleri miktarı etkiliyor.

İSTANBUL'DA HALK EKMEĞE ZAM

Aynı zamanda, normal ve kepek ekmeğin fiyatları da artırıldı. Normal ve kepek ekmeğin yeni fiyatı ise 5 liradan 8 liraya çıkarıldı. İstanbul'da normal ve kepek ekmeğin dışındaki diğer unlu mamüllerde ise farklı oranlarda zam en son 17 Mayıs'ta yapılmıştı.

BURSA'DA EKMEĞE ZAM

BESAŞ'ın unlu mamüllerine yapılan zam ise daha önceki zamların ardından son olarak 31 Temmuz’da yüzde 58 oranında artış görmüştü. Yeni düzenlemeyle birlikte, unlu mamüllerde yüzde 33 ile 80 arasında düzenlemeler yapıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.