Elon Musk ve Yusuf Dikeç'in sohbeti sosyal medyayı salladı! İstanbul'a davet etti

Elon Musk ve Yusuf Dikeç'in sohbeti sosyal medyayı salladı! İstanbul'a davet etti

Elon Musk ve Yusuf Dikeç'in sohbeti sosyal medyada gündem oldu. Dikeç, Musk'ı İstanbul'a davet etti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na damgasını vuran milli atıcı Yusuf Dikeç, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Karışık takım 10 metre havalı tabanca kategorisinde Şevval İlayda Tarhan ile birlikte gümüş madalya kazanan ve atış tarzıyla dünyanın gündemine oturan Dikeç, yeni açtığı X hesabında ABD’li milyarder Elon Musk ile iletişime geçti.

yusuf-dikec-kimdir-rcea-cover.png

DİKEÇ'E ÖZEL JEST

Dikeç'in Paris 2024’teki başarılarının ardından viral hale gelen fotoğrafına yorum yapan Musk, milli atıcının X hesabını açmasının ardından Dikeç’i takip etmeye başladı. Ayrıca, Yusuf Dikeç’in X hesabında isminin yanında yer alan mavi tikin yanına Eyfel Kulesi emojisi eklendi.

Dikeç, Musk'a ilginç bir soru yönelterek sosyal medyada dikkat çekti. Dikeç, Musk'ı etiketleyerek yaptığı paylaşımda, “Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları elleri ceplerinde olimpiyatlarda madalya kazanabilecekler mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?” şeklinde bir soru sordu.

asdadsasd.jpg

Yusuf Dikeç'e cevap veren Elon Musk, ise "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak. İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en büyük şehirlerinden biri" ifadelerini kullandı. İkilinin arasında X üzerinden geçen diyalog milyonlarca etkileşim aldı.

asdasdadadsd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.