Emekli maaş zammını kolunda yarım milyonluk Rolex'le açıkladı

Emekli maaş zammını kolunda yarım milyonluk Rolex'le açıkladı

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşına yapılan 2 bin 500 TL'lik zammı basın toplantısıyla duyurdu.

Toplantıda dikkat çeken isim ise Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu oldu.

AK Parti hükümetinin 10.000 TL'lik en düşük emekli maaşını 12.500 TL'ye çıkaran düzenlemesini kamuoyuna duyuran Güler, yanında Bahadır Yenişehirlioğlu'nu gösterdi.

kapak-095423-001.jpgYenişehirlioğlu, geçmişte lüks saatleriyle gündeme gelmiş ve bu kez de Rolex marka saatiyle toplantıda yer alması sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

Sosyal medya kullanıcıları, "Emekliye yapılan 2 bin 500 TL’lik zamı 562 bin TL’li saat takan bir isim açıklıyor" diyerek tepki gösterdi. Yenişehirlioğlu'nun özellikle 2 milyon TL değerindeki Audemars Piguet Royal Oak saatiyle tanınması, tartışmalara yol açmıştı.

Daha önce yaptığı açıklamada "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" demiş, ancak sonrasında bu açıklamayı silmişti.

ekran-goruntusu-2024-07-16-150023.png

AK Parti'nin emekli maaşı zammı açıklaması, Yenişehirlioğlu'nun varlığıyla birlikte kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve sosyal medya platformlarında tartışmalara neden oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.