Müge Anlı'yı kahreden haber. Rahmi Özkan'ın son hali şoke etti

Müge Anlı'yı kahreden haber. Rahmi Özkan'ın son  hali şoke etti

Avukat Rahmi Özkan hastaneye kaldırıldı.

Müge Anlı'nın uzun yıllardır sunuculuğunu yaptığı Tatlı Sert programının sevilen yorumcularından Rahmi Özkan, hastaneye kaldırıldı. Özkan'ın sağlık durumu sevenlerini üzdü ve endişelendirdi.

RAHMİ ÖZKAN KİMDİR?

1939 yılında Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde dünyaya gelen Hüseyin Rahmi Özkan, eğitim hayatına doğduğu şehirde başladı. İlkokul ve ortaokul eğitimini tamamladıktan sonra, lise eğitimi için Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi'ne gitti ve buradan mezun oldu. Ardından İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak İstanbul'a yerleşti.

Üniversite yıllarında sosyal çalışmalarıyla tanınan Rahmi Özkan, Milli Türk Talebe Birliği delegesi olarak aktif görevler üstlendi. Mezuniyetinin ardından serbest avukatlık yapmaya başladı ve İstanbul Barosu'na kaydını yaptırdı.

Televizyon dünyasına ise yıllar önce Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu'nun sunduğu 'Sıcağı Sıcağı'na programına konuk olarak adım attı. Daha sonra Serap Ezgü'nün programında danışman olarak görev aldı ve nihayetinde Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında yorumculuk yapmaya başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.