Pelin Akil’in bikinili pozları olay oldu! Romantik tatilden peş peşe paylaştı

Pelin Akil’in bikinili pozları olay oldu! Romantik tatilden peş peşe paylaştı

Gündemde boşanma haberleri sıklıkla yer alan Anıl Altan-Pelin Akil çifti tatile çıktı; ünlü oyuncudan çok sayıda bikinili poz paylaşımı geldi.

Bir süredir boşanma haberleriyle gündemde olan Anıl Altan ve Pelin Akil çifti, şu sıralar Yunanistan tatilinde. Pelin Akil, tatilden paylaştığı beyaz bikinili fotoğraflarla sosyal medyada dikkat çekti.

Çift, 2016 yılından bu yana evli ve iki kız çocuğu sahibi. Son zamanlarda boşanacakları yönünde dedikodular olsa da Anıl Altan, bu iddialar hakkında sessizliğini bozmuştu.

Öte yandan, tatil fotoğraflarıyla gündemde kalmayı başaran Akil, takipçilerinden büyük beğeni toplarken bir yandan da eleştirilerin odağında oldu.

pelinnn.jpg

YORUMLAR GECİKMEDİ

Boşanma iddiaları hakkında konuşan Anıl Altan, dedikodular sonucu annesinin bile kendisini arayarak sorduğunu anlatan oyuncu, “Çocuklar için okulla ilgili aşamadığımız bir şey vardı. Pelin o gün arkadaşına pedagog sormuştu. Haber 'boşanıyorlar ve çocuklar için pedagog arıyorlar' şekline dönüştü. Annem arıyor 'Anıl böyle bir şey var mı?' diye soruyor” diyerek durumun geldiği hali açıkladı.

pelin4.webp

Ünlü çift Pelin Akil ve Anıl Altan, sezonun yoğunluğunun ardından tatil için Yunanistan'ı tercih etti. Akil, deniz ve güneşin tadını çıkarırken, tatil boyunca çeşitli renklerde bikinilerle çekilmiş pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

pelin1.webp

Özellikle beyaz bikiniyle verdiği pozlar dikkat çekti ve takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. Bazı takipçileri, "Ne gerek var bu kadar göze sokmaya", "Bir şeylere inat gibi bu pozlar", "Eşin kıskanmıyor mu?" gibi yorumlar yaparken, diğerleri ise "Çok güzelsin" gibi iltifatlarla beğenilerini dile getirdi.

pelin2.webp

pelin3.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.