Kapanmak istediğini açıklamıştı! Cezaevinden çıkan Nihal Candan'dan deniz pozu

Kapanmak istediğini açıklamıştı! Cezaevinden çıkan Nihal Candan'dan deniz pozu

Kapanmak istediğini söyleyerek gündeme gelen Nihal Candan'dan denizde poz geldi.

Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden çıktıktan sonra sürekli dikkat çekiyor.

Cezaevinde 37 kiloya kadar düşen ve anoreksiya teşhisi konulan Nihal Candan ise sağlığının kötüye gitmesi üzerine geçtiğimiz aylarda tahliye edilmişti.

Kapanmak istediğini açıklamıştı! Cezaevinden tahliye olan Nihal Candan'dan tatil pozları peş peşe geldi! O hallerine yorum yağdı - Resim: 2

DOĞUM GÜNÜNÜ PARTİYLE KUTLAMIŞTI

Cezaevinden çıktığından beri hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eden fenomen, geçtiğimiz ay doğum gününü partiyle kutlamıştı.

15 Haziran'da 29'uncu yaşına giren Candan'ın pastasının üstündeki "Merhaba dünyam, ben geri döndüm" yazısı da dikkat çekmişti.

Kapanmak istediğini açıklamıştı! Cezaevinden tahliye olan Nihal Candan'dan tatil pozları peş peşe geldi! O hallerine yorum yağdı - Resim: 3

"KAPANMAK İSTİYORUM..."

Renkli hayatına kaldığı yerden devam eden Nihal Candan, son olarak günün ayetini paylaşıp kapanmak istediği söylemişti. "Kapanmak istiyorum ama ona da bir şey derseniz diye çekiniyorum açıkcası..." diyerek dikkat çeken Candan bu sefer denizin içinden paylaştı.

Kapanmak istediğini açıklamıştı! Cezaevinden tahliye olan Nihal Candan'dan tatil pozları peş peşe geldi! O hallerine yorum yağdı - Resim: 4

TATİLDEN PAYLAŞTI

Tatilden pozlarını peş peşe paylaşan Candan'ın denize elbisesiyle girmesi dikkat çekti.

1

"E HANİ KAPANIYORDUN?"

Tatilde olan Nihal Candan'ın tatil pozlarına pek çok yorum geldi.

Takipçileri "Ne güzel hayat", "E hani kapanıyordun?", "Kardeşin içerideyken ne saçma", "Şunu tekrar alın.", "Hani pişmandı sosyal medya kullanmayacaktı noldu.", "Bu kapanma halin mi işinize gelince dini iyi kullanıyorsunuz Nihal hanım ne saçma." yorumlarında bulundu.

2

u

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.