Bahar Candan ve Nihal Candan ilk kez karşı karşıya geldi! İlk sözüyle şaşkına çevirdi

Bahar Candan ve Nihal Candan ilk kez karşı karşıya geldi! İlk sözüyle şaşkına çevirdi

Cezaevi doktoru tarafından ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gönderilen Bahar Candan ilk kez ablası Nihal ile karşılaştı. O sözleri dikkat çekti.

Bahar Candan, cezaevi doktorunun kararı üzerine ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilmişti. Uzun süredir hastanede olan Bahar'a bayram sonrası ailesi ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Ailesiyle cam paravan aracılığıyla görüşen Bahar, ablası Nihal'i karşısında görünce duygusal bir an yaşadı.

1775319-w9pmkq.webp

O SÖZLERLE SİTEM ETTİ

Bayram öncesi rahatsızlanan Bahar Candan, cezaevindeki doktor tarafından hastaneye sevk edilmiş, tedavi görmeye başlamıştı. Ailesi ise Candan’ı ziyarette bulundu.

Ablasıyla cezaevindeki günleri sonrası ilk kez karşılaşan Candan, "Beni niye bırakıp gittin?" diyerek ablasına sitem etti. Bu zorlu süreçte aile bağlarının önemi bir kez daha ortaya çıktı ve Bahar'ın tedavi sürecinde ailesinin desteği büyük bir teselli kaynağı oldu.

bahar-candan-nihal-candan-7oex-cover.webp

CAM PARAVANDAN GÖRÜŞEBİLDİLER

Bahar ve Nihal Candan kardeşler, yedi ay önce kara para aklama suçu ve bir çeteye yönelik düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanmışlardı. Nihal'in tahliye edilmesi sonrasında Bahar'ın psikolojisi daha da kötüleşti ve cezaevinde birkaç kez sinir krizi geçirdi. Bu durum üzerine cezaevi doktoru, Bahar'ın hastaneye yatırılmasına karar verdi.

Bahar'ın annesi, babası, anneannesi, ablası Nihal ve Nihal'in erkek arkadaşı, hastanede Bahar ile görüşmek için ziyarete geldi.

candan.webp

Aile üyeleri Bahar ile avluda görüşebileceklerini düşünürken, kendilerini bir odada, cam bir paravanın diğer tarafında buldular. Görüşmeler ayda bir kez gerçekleşiyor; diğer ziyaretlerde ise sadece doktordan Bahar'ın durumu hakkında bilgi alabiliyorlar.

Görüşme sırasında Bahar, Nihal'e "Beni niye bırakıp gittin?" diyerek sitem etti. Ailenin Bahar ile yaklaşık 90 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdiği öne sürüldü. Bahar, bir süre daha hastanede kalacak ve ardından tekrar cezaevine gönderilecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.