Bahar Candan'la cezaevinde birbirine girmişti! Seçil Erzan hakkında flaş karar

Bahar Candan'la cezaevinde birbirine girmişti! Seçil Erzan hakkında flaş karar

Cezaevinde Bahar Candan'la birbirine giren Seçil Erzan hakkında yeni karar verildi.

Banka müdürü Seçil Erzan hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Bu gelişme, hakkında dolandırıcılık iddiaları bulunan ve Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Erzan'ın koğuşunun değiştirilmesiyle ilgili oldu.

CNN TÜRK ekibinden Merve Tokaz'ın elde ettiği bilgilere göre, Erzan artık koğuşunda tek başına kalıyor.

aw226595-01.jpgErzan'ın, yüksek kâr getirisi vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen "Fatih Terim Fonu"nda, tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi isimlerle birlikte 28 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı öne sürülüyordu.

Bu olayın ardından tutuklanan Erzan, Marmara Cezaevi'nde bulunan 9. Koğuşta Nihal- Bahar Candan kardeşlerle birlikte kalıyordu.

aw212076-01.jpg

Ancak, Bahar Candan ile yaşadığı anlaşmazlıklar ve çıkan kavgalar sonrasında, Erzan'ın avukatları koğuş değişikliği için bir dilekçe sundu. Bu dilekçe kabul edilerek Erzan'ın tek başına kalacağı bir koğuşa taşınması sağlandı. Erzan'ın artık televizyon ve buzdolabı istemediği, sadece kitap okumak istediği belirtiliyor.

Erzan'ın avukatları, cezaevindeki hapsinin ev hapsine dönüştürülmesi için de bir dilekçe sunmuş durumda. Bu dilekçede, Erzan'ın annesinin sağlık durumu nedeniyle psikolojik rahatsızlık yaşadığı öne sürülerek, ev hapsine geçiş talep ediliyor. Bu sürecin nasıl sonuçlanacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.