Pelin Akil eşi Anıl Altan'a ateş püskürdü

Pelin Akil eşi Anıl Altan'a ateş püskürdü

Ünlü oyuncu Pelin Akil, eşi Anıl Altan'ın sosyal medyada yaptığı bir paylaşımdan dolayı sert tepki gösterdi.

Ünlü çift Anıl Altan ve Pelin Akil, bir süredir boşanma iddialarıyla magazin gündeminde. Bu iddialar hakkında konuşan Pelin Akil, "Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Tartışmalarımız elbette oluyor, ancak bunlar abartılarak farklı şekillerde yayılıyor" açıklamasında bulunmuştu.

Çift, 2019 yılında ikiz kızları Alin ve Lina'yı kucaklarına aldı ve yakın zamanda kızlarının yüzlerini sosyal medyada göstermeme kararı aldı. Anıl Altan bu kararı "Nazarla bir ilgisi yok, onlar birer birey. Belki ileride istemeyecekler. Kendi kararlarıyla kullanmalarını istiyoruz" şeklinde açıklamıştı.

Ancak, Anıl Altan'ın Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladığı bir paylaşım, Pelin Akil'in tepkisini çekti. Altan, kızlarıyla birlikte Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladığı bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşım üzerine bir takipçi, "Alin ve Lina'nın tam olarak GS'li olduğunu düşünmüyorum. Eleştiriyorum bu fotoyu" yorumunu yaptı. Bu yoruma Akil, "Ben de yani fotoğrafları gördüm ne alaka dedim? Kutluyorum GS'lıları da kızlarla koymak ne alaka? Kendi kendine sevin." yanıtını verdi.

ekran-goruntusu-2024-05-28-142648-kopya.png

ekran-goruntusu-2024-05-28-142657-kopya.png

İşte o tartışma yaratan paylaşım...

ekran-goruntusu-2024-05-28-143635.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.